Yeni Adım Gazetesi&[#]8217;ndeki sütununda, TOKİ ilçesinde halen devam eden Kaymakamlık seçimleriyle ilgili karşılaşmış olduğun acayip durumları okuyucularına anlatıyorsun.

Kurulduğundan bu yana başarılı bir şekilde başkanlık yaptığın TOKİ ilçesine geçen emeklerini çok iyi takip ettim.

Parayla yapılamayacak birçok hizmeti şahsi itibarınla yerine getirdin. Harcamalarda &[#]8220;laf olmasın&[#]8221; diye titizlik gösterdin. Başkanlık yaptığın sitenin sorunlarını halletmek için çok gayret gösteriyorsun. Bunca güzel hizmetlerine karşılık, bazı üyeler tarafından sana gösterilen kadirbilmezliğin seni çok üzdüğünü ve şaşırttığını anlıyorum.

İnşallah, gayet demokratik olduğu anlaşılan site seçimlerinde tekrar başarılı olursun. Senin artık bu başkanlık işinden bıktığını gayet iyi biliyorum. &[#]8220;Kaçtı&[#]8221; denmemesi için tekrar seçilme mecburiyeti seni zorladı.

Bu karşılaşmış olduğun haksızlıklar sana bir ders olsun. İnsan, hayatı boyunca geçirmiş olduğu olaylardan ders alır ve bu böyle ölünceye kadar devam eder. Bundan sonra, Tayyip Erdoğan için (ben Milli Görüşçüyüm) öyle haksız yorumlarda bulunma. O da hata yapacak. İyi niyetine ver, hırpalayıcı olma.

Zonguldak&[#]8217;ta, gemisi küçük gelen bir kaptan gibisin. Sana &[#]8220;Şehr-i Muharrir&[#]8221; diyorsam, boşuna değil. Yorumların ve arşivin dopdolu&[#]8230; İkna kabiliyetin süper... Beyazı kara, karayı beyaz gösterebilirsin&[#]8230;

Yine de, unutma ki, seslendiğin vakit yankı yapan bir vadidesin.

İnsanoğlu böyledir. Ne söylerse, muhakkak geri dönecektir.

Veya, ona göre muamele görecektir.

Bu işlerde menfaat çok önemlidir. Çöplenemeyen kişiler muhakkak olacaktır. Bu da normaldir. İnsanoğlunun yaşadığından bu yana, böyle gelmiş, böyle gidiyor. Maalesef, iktidar gücü olanların bile, zaman zaman baskılara boyun eğdiğini görürüz. Bunların moralimizi bozmaması lazım...

&[#]8220;Empati&[#]8221; diyorlar, biraz da kendimizi onların yerine koyalım.

Bu kadar yaptığım ukalalık herhalde yeter&[#]8230;

[*][*][*][*]

Sevgili okuyucularım, bu yaz yağmurlarından sonra, toprağımızdan fışkıran bereketi pazaryerimizde değerlendiriniz. Vişne zamanı geçmeden, reçel ve komposto yapınız.

Denizimiz artık ısındı, ama pisken girmeyiniz.

Sağlıkta ve huzurda olmanızı dua ederim.