06:52 Kocaeli

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu’nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı.

00:09 Zonguldak

Zonguldak İl Özel İdaresi'nde Satın Alma Sorumlusu Sabri A, Atölye eski formeni Kenan S, Arazi eski formeni Yener U, dün sabah gözaltına alındı.

9 saat önce Bartın

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın ziyaretleri kapsamında Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt ve Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ı makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

10 saat önce Kastamonu

Kastamonu’da otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı motosiklet sürücüsü yaralandı.

10 saat önce Karabük

Karabük’te uzman çavuş evinin camlarını sildiği sırada 3. kattan düşerek yaralandı.

11 saat önce Güncel

IP telefon, internet protokolü (IP) kullanarak ses verilerini dijital sinyallere dönüştüren ve bu sinyalleri internet üzerinden ileten bir telekomünikasyon cihazıdır.

11 saat önce Güncel

Tez nasıl yazılır sürecinde dikkat edilmesi gereken konular öğrenciler tarafından sıkça merak edilmektedir. Akademik kariyerlerinin en önemli aşaması olan tez yazma döneminde öğrenciler zorluk yaşayabilmektedir.

11 saat önce Ülke Gündemi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan vaşak, fotokapanla görüntülendi.

11 saat önce Güncel

Türk vatandaşlığı kazanma, kaybetme ve diğer ilgili konular, 5901 numaralı Türk Vatandaşlığı Kanunu kapsamında düzenlenmiştir.

11 saat önce Güncel

Boşanma, evliliğin yasal olarak sona erdirilmesi işlemidir. Yasal olarak boşanabilmek için mahkeme kararı gereklidir.