Sosyal medyada gezinirken, önüme bir video düştü...

Şöyle deniyordu:

“Hani banyo yaparken şampuanın bitmeye yakın olduğunu fark edersiniz... Kabın içine biraz su koyup çalkalayıp kullanmaya devam edersiniz... Benzer bir mantık, ilişkilerimizde de var. Bazı insanların içine, en güzel hayal ve umutlarımızı koyup çalkalıyoruz. Ama sonuç nafile... Çünkü bu insanların içi bomboş. Ne kadar çalkalarsan çalkala... İşte tam da bu nedenle kendinize bir güzellik yapın, bomboş insanları tekrar tekrar çalkalamaktan vazgeçin.”

Gerçekten sizin de çevrenizde, bitmiş şampuan kutusuna benzeyen bomboş insanlar yok mu?

Onları çalkalarken, yorulmuyor musunuz?

Tekrar tekrar çalkalamaktan yorulmuyor musunuz?

Ben yoruluyorum...

Sonra vazgeçiyorum.

Siz de öyle yapın.

Vali Mustafa Tutulmaz vurdu: Gol oldu!

Zonguldak’ta bir basın kuruluşu, Ereğli ve Alaplı’daki cüruf işinin üzerine kontrolsüzce gitti!

Vali Mustafa Tutulmaz, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle düzenlediği kahvaltıda, menüye cürufu ekleyince, olayın rengi değişti!

Vali Mustafa Tutulmaz, “Sizin yazdıklarınızın, samimi, doğru olduğuna inansam, ben o gün bunların peşine takılırım. Ama 'Bunu niye yazıyor? Başka bir şey mi var?' demeye başladığımız an, o zaman diyoruz ki: ‘Bakalım, bir olgunlaşsın, bir yazılsın, çizilsin.' Biraz bekliyoruz. Samimi olalım ama siz, bize bu güveni verin” diyerek, taşı gediğine koydu!

Vali Mustafa Tutulmaz’ın sözlerinin ardından Ege Doğa Geri Kazanım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Erdem, yazılı bir açıklama yaparak, haklarında çıkan iddiaları yalanladı.

Ve dedi ki:

“Cüruf ile ilgili yönetmelikler, TÜBİTAK ve TSE gibi ciddi kurumların onlarca bilimsel araştırması da ortadayken, bazı yayın kuruluşlarının hiçbir araştırma yapma gereği duymadan kaleme aldıkları haberlerde yer verdikleri gerçek dışı iddiaların amacı, halkın gerçekleri öğrenme hakkına hizmet etmediği gibi bazı basın-yayın kuruluşlarının kendi kişisel çıkarlarını amaçlamaktadır. Bu basın kuruluşları, objektif ve tarafsız habercilik gereği bugüne kadar firmamız hakkında onlarca haber yapmalarına rağmen bir kez dahi bizim fikrimizi alma, cevap hakkımızı kullandırma gereği duymamışlardır.”

Ve eklemişler:

“Gazeteciliğin ana ilkelerinden olan halkın gerçekleri öğrenme hakkına ve etik kurallar ile  yasalar çerçevesinde gazetecilerin eleştirilerine saygı duymakla birlikte, hakkımızda yapılan asılsız, belgesiz ve gerçeklerden uzak haberlere karşı da sessiz kalmayacağımızı belirtmek isteriz.”

Yani aslında Vali Mustafa Tutulmaz vurmuş, topa son dokunansa, Ege Doğa olmuş!

Pusula’nın isimsiz haberlerine bile soruşturma açılırken, günler süren haberlere önce Vali, ardından muhataplarından açıklama gelmiş.

Bir konu daha var...

Bir medya temsilcisi, il müdürlerine, “Siz, bunlara ceza yazın, mühürleyin, biz de yolumuzu bulalım” demiş!

Hem de il başkanının yanında!

Bu bilgiler, Vali Bey'e ulaşmış olmalı ki...

“Sizin yazdıklarınızın, samimi, doğru olduğuna inansam, ben o gün bunların peşine takılırım” dedi!

Günün Fıkrası: Annesinin yerine...

Temel, hacca gitmiş...

Israrla namazları, kadınların arasında kılıyormuş.

Suudi polisi, ne yapsa baş edemiyormuş.

En sonunda Arapça bilen bir Türk bulup sormuşlar: “Neden erkekler değil de, kadınlar bölümüne gidiyorsun ısrarla?”

Temel:

“Ben, anamın yerine hacca geldim.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Umre’ye gitmiş!

Kimin yerine gitti acaba?