Uçak biletlerinin eski yıllara göre çok daha ekonomik olması, biletlerin yolculuk tarihinden erken alınması durumunda otobüs bilet fiyatlarının bile altında kalması, uçak yolculuğunun zamandan tasarrufu sağlamasının yanı sıra rahatlığı ve güvenilirliği yüksek olması da bu noktada etkili oluyor.

Havayolu yolculuğuna olan ilginin artmasına bağlı olarak bu alanda hizmet veren markaların sayısında da bir artış yaşanıyor. Bunlar arasında ön plana çıkan PlusFly, bir uçak bileti uygulaması olup yüzlerce farklı havayolunun yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarının anında listelenmesini, kişiye en uygun uçuşların gelişmiş filtre özelliği sayesinde bulunmasını ve kredi kartı ile biletin anında oluşturulmasını sağlıyor. Son derece hızlı bir şekilde ve uygun fiyatlarla tüm havayolu firmalarının uçak biletlerini sadece 2 adımda almayı mümkün hale getiren bir sistem kuran PlusFly hizmetlerini geliştirmek için aralıksız çalışmaya devam ediyor.

Önceden kolaybilethatti.com markası ile sektörde faaliyet göstermekte olan PlusFly 2017 yılından bu yana plusfly.com adresinde en ekonomik fiyatlarla ve en hızlı şekilde uçak bileti temin edilmesi için hizmet veriyor. PlusFly, tüm dünyada faaliyetlerini sürdüren bir web sayfası haline gelebilmek için markasını globalleştirmeye büyük önem veriyor.

PlusFly sektörünün Türkiye pazarındaki en güçlü oyuncusu olarak kullanıcılarına en kaliteli hizmeti ve en uygun fiyatları sunma konusundaki iddiasını sürdürüyor. Pek çok havayolu şirketinin uçuşları arasından karşılaştırmalı olarak bilet satın alma imkanı veren PlusFly arama motoru aracılığı ile başta THY, Pegasus, Sun Express, Anadolujet ve Borajet olmak üzere geniş kapsamlı sorgulama yapabiliyorlar. Güvenli ödeme seçenekleri ile hem yurtiçi hem yurtdışı uçak biletlerini satın alabiliyorlar. PlusFlyt kullanıcıların tüm uçak bileti talepleri için web sitesinin ve mobil uygulamasının dışında çağrı merkezi ile de hizmet veriyor. Kullanıcılar PlusFly çağrı merkezini arayıp müşteri temsilcilerinden hizmet alabiliyorlar. PlusFly'ın sunduğu kesintisiz çözümlerle en uygun fiyatlarla biletlerini satın alabiliyor, PlusFly'ın sağladığı avantajlardan ve dönemsel kampanyalardan da yararlanabiliyorlar.

PlusFly yurtiçi ve yurtdışı tüm uçuşlarda 0 komisyon bedeli uygulamakta olup kesintisiz bilet iade garantisi sunuyor. Uçak bileti almak isteyen yolcular ve hatlarının yanı sıra bilet alım işlemlerini PlusFly üzerinden de tamamlayabiliyorlar. PlusFly müşterileri uçak bileti fiyatlarını karşılaştırıp kendileri için en uygun uçuşların biletlerini en uygun fiyatlarla satın alma avantajlarından yararlanabiliyorlar.

Yapılan en ucuz bilet sorgulamalarında tüm havayolları tek ekranda görüntülenebiliyor. Yolcular nereden nereye gitmek istediklerini ve yolculuk yapmak istedikleri tarihi seçerek tüm havayolu biletlerini listeleyebiliyorlar. Havayollarının promosyonlu olarak sundukları uçak biletleri genellikle en avantajlı biletler oluyor. Yolcu, satın almak istediği bilete karar verdikten sonra PlusFly'ın güvenli ödeme sistemlerinden yararlanarak biletini saniyeler içerisinde satın alıp güvenli bir yolculuğun tadını çıkarabiliyor.

En Ucuz Uçak Biletleri PlusFly'da

Hayatımızın her alanında olduğu gibi seyahat sektörünün de artık tamamen teknolojinin etkisi altında olduğunu kolaylıkla söyleyebiliyoruz. Buna bağlı olarak insanlar seyahat planlamalarını yaparken seyahat ihtiyaçlarının tamamını kendilerine en üstün teknoloji ile en kaliteli ve uygun fiyatlı hizmeti veren web sayfalarından yapmayı tercih ediyorlar.

PlusFly müşterileri en uygun fiyatlı uçak biletlerini güvenli ödeme sistemleri ile satın alabiliyorlar. Online satın alma işlemlerinde en yüksek şifreleme seviyesi kullanılarak kullanıcıların bilgileri garanti altına alınıyor. plusfly.com web sitesi üzerinden yapılan tüm işlemler SSL sertifikası ile güvence altına alınıyor. Kullanıcıların uçak biletini satın alırken girmiş olduğu tüm bilgilerin yanı sıra üyelik hesabına kaydettikleri banka ve kredi kartı bilgileri PCI DSS standartlarına uygun kurumlar aracılığı ile koruma altına alınıyor. Ayrıca; kullanıcıların bilet iptal taleplerini PlusFly'a iletmeleri dahilinde kesintisiz olarak iptal işlemi anında tamamlanıyor,

Bunun yanı sıra PlusFly yılın belli zamanlarında kullanıcılarına özel olarak oluşturulmuş kampanyalar düzenliyor. Bu dönemde indirimli fiyat avantajlarından yararlanmak için siz de PlusFly kampanyalarını takipte kalabilirsiniz.

PlusFly yapılan uçak bileti aramalarında; kullanıcının gitmek istediği destinasyona yönelik olarak tüm havayollarının düzenlemiş olduğu hem direkt hem de aktarmalı uçuşları listeliyor. PlusFly aracılığı ile uçak bileti almak isteyen kullanıcılar markanın web sitesini kullanabildikleri gibi mobil uygulamasını da indirebiliyorlar.

PlusFly müşteri memnuniyetini en üst noktaya çekmeye dayanan hizmet anlayışını benimsiyor. Kullanıcılar için uçak biletlerini; ucuz, kolay, güvenli ve hızlı bir şekilde almanın yanı sıra bileti satın aldıktan sonra yaşanacak olası sorunlarda karşılarında bir muhatap bulmasının önemine uygun şekilde davranıyor. Markanın çağrı merkezi alanında uzman seyahat danışmanlarından oluşuyor. Yolcuların iade, değişiklik, iptal taleplerine ve diğer taleplerine yanıt verebilmek için 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz hizmet veriyor.

Detaylı Bilgi almak için :