Mehmet Zafer Alas, yıllardır Zonguldak Valiliği'nde hem Özel Kalem, hem de Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüklerini başarıyla yürüttü.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Mehmet Zafer Alas'ı görevden aldırmak için gösterdiği çabayı Zonguldak için gösterse, kesinlikle teşvikli illerden biri olabilirdik.

Sicili tertemiz, geçmişi başarılarla dolu Mehmet Zafer Alas'ın görevden alınması için Zonguldak Valisi Sayın Ahmet Çınar'a büyük baskı vardı. Sonunda Bakanlık emriyle Eskişehir'e tayini çıkartıldı.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman neden görevden alınmışsa, Özel Kalem Müdürü Mehmet Zafer Alas da o yüzden görevden alındı!

Yani birinci çinko; Metin Karaduman, ikinci çinko ise; Ahmet Zafer Alas oldu!

Artık tombala vakti!

Bakalım kim yapacak?

Annesi de böyleydi

Zonguldak ayağa kalkmış.

"Yıkılamaz" denilen yerler birer birer yıkılıyor.

Devlet tarih yazıyor.

Bizimki almış eline aynayı, saçını tarıyor!

Çok çalıştığından gözü de bozulmuş!

Aslında dert edecek bir şey yok!

Gözlük taksa, sorun çözülecek!

Ama illa değişik bir şey takacak gözüne!

Değişik bir şey arıyor!

Neydi o meşhur söz:

"Katranı kaynatsan olmaz ki şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker."

Bunun annesi de böyleydi!

Nüfus 500 bine inerse...

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Afyon İl Kongresi'nde, Afyon'un bir dahaki seçimlere büyükşehir olarak girebileceğini işaret etti.

Çünkü Afyon'un şu anki nüfusu 715 bin 693...

Eğer bu rakam 2019 yerel seçimlerine kadar 750 bin olursa, Afyon, büyükşehir olacak.

Eğer rakam 500 bine inerse, Zonguldak da büyükşehir olur.

Zonguldak'ın şu anki nüfusu 596 bin 893... Yani 600 bin bile kurtarmıyor.

Cumhurbaşkanı, Zonguldak için işaret vermedi.

Haberiniz olsun!

Günün Fıkrası: Kapsamı daraltmayalım

Çok ağır bir kalp krizi geçiren Temel, aylarca süren bir dizi önlem ve tedavi sonucu iyileşmiş, taburcu olmadan önce, "Sonuçlarınız mükemmel" demiş doktoru Dursun ve eklemiş:

"15 yaşındaki bir delikanlının kalbi ne kadar güçlü ise, sizinki de öyle... İsterseniz koşup futbol bile oynayabilirsiniz."

Temel, sevinçle evine gitmiş, Fadime'ye, "Karicuğum tamamen iyileştum. Bu gece daha evvel hiç yapmadiğumuz şekilde bir 'vahşi aşk'a ne dersun?" demiş.

Fadime, bir an düşünmüş, "Bilemeyrum..." demiş son derece isteksiz, "Bole bir aşk kalbini zorlayabilur. Ama doktor bir rapor yazıp imzalarsa, belki olabilir, riske girmek istemeyrum..." diye cevap vermiş.

Temel, hemen doktoruna koşmuş, durumu anlatmış. "Tabii... Tabii..." demiş doktor Dursun, almış antetli kağıdını eline başlamış yazmaya...

"Bay Temel, benim kontrolümdeki hastamdır. Kalbi son derece güçlüdür. Çılgın, ihtiraslı, heyecanlı bir seksi ne zaman isterse yapabilir.

İmza Dr. Dursun..."

"Tamam oldu işte..." demiş doktor, "Haa.. Bir de karınızın adı neydi, yazıyı ona hitaben yazıyorum" diye sormuş Temel'e...

"Boş verun doktor..." demiş Temel, sevinçten yerinde duramayarak, "Olayı kişiselleştirup kapsaminu daraltmayalum, 'İlgilisune' deyun yeter..."