-ÖZEL İÇERİK-
Zonguldak'ta üvey annesiyle ilişkisi olan 32 yaşındaki Aydın Zengin'i babasının değil kardeşinin öldürdüğü iddia edildi. Jandarmanın titiz çalışmasıyla çözülen ve dört kişinin gözaltına alındığı film gibi cinayetin detayları şöyle;

Olay Beycuma'ya bağlı Karadere Köyü Mudaroğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre köyde yaşayan Zengin ailesinde baba Seyit Zengin, eşinin ölümünün ardından Ümmü Zengin'le evlendi. İki kardeş olan Aykut Zengin ve Aydın Zengin ile üvey anne Ümmü Zengin arasında bir süre sonra yasak ilişki başladı. İki kardeşle de birlikte olduğu iddia edilen Ümmü Zengin'in yasak ilişkisi bir süre sonra ortaya çıktı. Üvey annesini kıskanan Aykut Zengin ile Aydın Zengin arasında kavga çıktı.

Baba Seyit Zengin ve Çanakkale'de yaşadığı öğrenilen kardeş Aykut Zengin, cinayete kurban giden Aydın Zengin'i arayarak ormanda define bulmak için açılan çukurun yanına çağırdı. Aykut Zengin, ağabeyini burada tüfekle vurarak öldürdü. Seyit Zengin'in bir arkadaşının da cinayete yardım ettiği iddia edildi. 3 şüpheli, cesedi ormandaki define çukuruna gömerek olay yerinden uzaklaştı. Aykut Zengin ise bir süre sonra Çanakkale'ye yerleşti.
Cinayete kurban giden Aydın Zengin'in 2020 yılı Aralık ayından buyana kayıp olduğu öğrenildi. Baba Seyit Zengin'in oğlunu soranlara 'Soma'ya madene çalışmaya gitti' dediği iddia edildi. Köy sakinleri tarafından kayıplara karışan Aydın Zengin'e ulaşılamayınca jandarmaya haber verildi. Jandarma ekiplerince başlatılan geniş çaplı tahkikatı sonucu cinayet açığa çıktı. Seyit Zengin'in jandarmanın sorgusunda suçunu itiraf ettiği ve gözaltına alındığı öğrenildi. Kardeş Aykut Zengin'in de gece saatlerinde Çanakkale'de gözaltına alındığı be Zonguldak'a getirilmek üzere yola çıktığı belirtildi. Jandarma'nın cinayetle ilgili baba ve kardeş ile birlikte iki kardeşle de yasak ilişki yaşadığı iddia edilen üvey anne Ümmü Zengin ve cinayete yardım eden Seyit Zengin'in bir arkadaşı olmak üzere toplamda 4 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi. Ümmü Zengin'in ikinci evliliğinden önce Manisa'da da bir cinayete karıştığı ve hapis yattığı belirtildi.
Öte yandan Aydın Zengin'in cesedi dün gece jandarma ekiplerince ormanlık alandaki çukurda bulunarak morga kaldırılmıştı.

valilikten-cinayet-aciklamasi-baba-ve-uvey-anne-gozaltinda
Valilikten cinayet açıklaması: Baba ve üvey anne gözaltında
uvey-anne-ile-iliskisi-olan-oglunu-oldurdu-ormana-gomdu
Üvey anne ile ilişkisi olan oğlunu öldürdü, ormana gömdü
baba-oglunu-oldurdu-ormana-gomdu-ceset-bulundu
Baba oğlunu öldürdü, ormana gömdü: Ceset bulundu