1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı ve Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü olan İşçi-Emekçi Bayramı’nı coşkuyla kutlayacaklarını ve haklı taleplerini yüksek sesle ifade edeceklerini belirterek, “Tüm halkımızı 1 Mayıs’ta Madenci Anıtı’na bekliyoruz” dedi.

Açıklama şöyle; “1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü olan İşçi-Emekçi Bayramı’nı Zonguldak’ta Madenci Anıtı’nda coşkuyla kutlayacak, haklı taleplerimizi yüksek sesle ifade edeceğiz.

1 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat: 11.00’de İstasyon Caddesi’nde toplanacak, bayraklarımız, flamalarımız ve sloganlarımızla Madenci Anıtı’na yürüyeceğiz.

Grup Desandre de Madenci Anıtı’nda şarkılarıyla, türküleriyle bizlerle birlikte olacak.

1 Mayıs’ı Emeğin Başkenti Zonguldak’a yakışır bir coşkuyla kutlamak için tüm halkımızı Madenci Anıtı’na bekliyoruz.

Hayat pahalılığının, krizin faturasını biz emekçilere, emeklilere, tüm halkımıza kesmek isteyenlere karşı sesimizi hep birlikte yükseltelim.

Emekçilere, emeklilere insanca yaşayabilecekleri, refahlarını sağlayacak gelir, vergide adalet sağlanması taleplerimizi hep birlikte ifade edelim.

Krizin çözümü üretmektir önerimizi yüksek sesle hep birlikte duyuralım.

Medeniyetimiz çok iyi bir referans, sürdürülebilir bir anlayışımız var Medeniyetimiz çok iyi bir referans, sürdürülebilir bir anlayışımız var

1 Mayıs’ta Madenci Anıtı’nda buluşalım”.

Kaynak: Haber Merkezi