Zonguldak'ta iddiaya göre üvey annesiyle ilişkisi olan 32 yaşındaki Aydın Zengin, babası tarafından öldürülüp ormana gömüldü. Korkunç cinayet jandarmanın soruşturması sonucu ortaya çıkarken, ekipler köydeki ormanlık alanda gömülü olan cesede ulaştı.

Olay Beycuma'ya bağlı Karadere Köyü Mudaroğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre baba Seyit Zengin, ikinci evliliği olan Ümmü Zengin ile 32 yaşındaki oğlu Aydın Zengin'in yasak ilişki yaşadığını öğrendi. Seyit Zengin, oğlunu arayarak ormanda define bulmak için açılan çukurun yanına çağırdı. Baba Seyit Zengin, oğlunu burada tüfekle vurarak öldürdü ve açık olan çukura gömdü. Cinayete kurban giden Aydın Zengin'in 2020 yılı aralık ayından buyana kayıp olduğu öğrenildi. Köy sakinleri tarafından kayıplara karışan Aydın Zengin için jandarmaya haber verildi. Jandarma ekiplerince geniş çaplı tahkikatı sonucu cinayet açığa çıktı. Seyit Zengin'in jandarmanın sorgusunda suçunu itiraf ettiği ve gözaltına alındığı öğrenildi. Diğer yandan ekipler gömülen yerde araştırmalarına devam ediyor.
Katil zanlısı Seyit Zengin'in, Aydın Zengin'in uzun süre köyde görülmemesi üzerine hakkında soru soran kişilere oğlunun Manisa'nın Soma ilçesine çalışmaya gittiğini söylediği öğrenildi.

uvey-anneyle-ask-cinayeti-tetigi-baba-degil-kardesi-cekti
Üvey anneyle aşk cinayeti: Tetiği baba değil, kardeşi çekti
baba-oglunu-oldurdu-ormana-gomdu-ceset-bulundu
Baba oğlunu öldürdü, ormana gömdü: Ceset bulundu
valilikten-cinayet-aciklamasi-baba-ve-uvey-anne-gozaltinda
Valilikten cinayet açıklaması: Baba ve üvey anne gözaltında