48 yıl 3 ay hapsi isteniyordu, tahliye oldu: İfadeler şok etti 48 yıl 3 ay hapsi isteniyordu, tahliye oldu: İfadeler şok etti

Zonguldak'ta son zamanlarda yapılan elektrik direklerinden daha önemli çalışmalara ihtiyaç olduğunu belirterek "Cereyan direklerini dikip faturaların bu döneme kaldığı taktirde bunun ödemesini biz yapacağız. Bizim cereyan direklerinden daha acil önlemlere ihtiyacımız var" dedi.

Milli Egemenlik Caddesi ve diğer ana caddelerde yüzlerce aydınlatma direği kurulmuştu. Her biri 45 bin TL maliyetle yapıldığı iddia edilen bu direkler, kentin genel görünümüne katkı sağlamış ve vatandaşların güvenliğini artırmıştı.

Zonguldak Belediye Başkent Tahsin Erdem, israf ve tasarrufu dikkat çekerek "Bütün eleştirilere saygılıyım, bunlar hiç önemli değil. Biz ilk önce şu iki yakamızı bir araya getirelim demiştik. Bunu da ilk önce sizlerle paylaşmıştık. Almadan vermek Allah’a mahsus. Bunu biliyoruz, önce şu dar boğazı bir halledelim. Benden önceki dönemden bana kalan çok borçlar var. Cereyan direklerini dikip faturaların bu döneme kaldığı taktirde bunun ödemesini biz yapacağız. Elbette devlette devamlılık esastır ama; ihtiyaçların önceliği ve aciliyeti vardır. Bizim cereyan direklerinden daha acil önlemlere ihtiyacımız var. Tabiki Zonguldak’ın silüetini değiştireceğiz ama; önce israfı önleyeceğiz" açıklamasını yaptı.


 

Muhabir: Öznur Güneş