Profesyonel ekip isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak gayrimenkul projelerini inceleyerek ve sizinle gezerek tam kapsamlı rehberlik hizmeti verir.

Gayrimenkul Danışmanlığı

Property TR 10 yıllık tecrübesiyle yabancı uyruklu kişilere Türkiye'de yatırım yaparken yardımcı olur. Tecrübesini müşterilerine sunarak onlar için en iyi yatırım avına çıkarak kısa sürede birçok proje ile kişileri buluşturur. Türkiye'de yaşamak istiyor, oturum izni istiyor veya vatandaşlık almak istiyorsanız Türkiye'den gayrimenkul satın alarak başvuru sürecini başlatabilirsiniz. Bu süreçte her konuda size yardımcı olacak uzman ekibi ile Property hizmet vermeye hazırdır.

Yabancılar Neden Türkiye'den Gayrimenkul Alır?

Türkiye'yi tanıyor ancak gayrimenkul alma konusunda kararsızsanız Türkiye'den yabancıların gayrimenkul alma sebeplerine göz atabilirsiniz. Türkiye'ye yabancıların ilgisi her geçen gün artıyor. Yabancılar tatil, turizm, sağlık ve eğitim fırsatlarının yanında yatırım içinde konut alıyor. Yabancıların Türkiye'den gayrimenkul alma sebepleri:

  • Gayrimenkul alanların %15'i Türk vatandaşlığı istiyor.

Türk vatandaşlığı almak için ilk şartlardan biri gayrimenkul sahibi olmaktır. Bugün en az 250 bin dolarlık bir konut satın alarak vatandaşlık başvuru süreci başlatılır. Bu konutun 3 yıl boyunca kişide kalması zorunludur. 3 yılın sonunda gerekli koşullar yerine getirildiğinde Türk vatandaşlığı verilir.

  • Yabancıların %35'i emekliğini Türkiye'de geçirmek istiyor.

Türkiye gelişmekte olan bir ülkedir ve yaşam standartları birçok ülkeye göre çok daha iyidir. Doğa ile iç içe yaşantısı bulunurken tüm sosyal faaliyetlerine her şehirde kolayca ulaşılır. Dört mevsim yaşanması ve tarımsal alanlarının çok fazla bulunması huzurlu bir emeklilik geçirmek isteyenlerin gözünü Türkiye'ye çevirmesine neden olur.

  • Yabancıların %40'ı kalıcı hayat sürmek istiyor.

Türkiye birçok ülkeye göre yaşaması daha kolay bir ülkedir. Geniş güvenlik önlemleri, halkının sıcak kanlı olması ve halen gelişmekte olan bir ülke olduğu için gelişmiş veya gelişmemiş ülkelerden birçok kişinin hayalinde yer alır.

  • Yabancıların %70'i tatil için Türkiye'ye geliyor.

Türkiye'de yaz turizmi, kış turizmi veya termal turizm çok gelişmiştir. Kış aylarında kar tatili imkanı sunarken güneşli gün sayısının fazla olması yaz tatillerinde ilk akla gelen ülkelerden biri olmasını sağlıyor. Her yaz Türkiye'ye tatile gelen kişiler özellikle güneyden gayrimenkul satın alarak tatillerini Türkiye'de geçirmek istiyor.

Türkiye'den en çok gayrimenkul alan ülke vatandaşları incelenecek olursa Ürdün, Rusya, İran, Suudi Arabistan, Almanya, Çin ve İngiltere sıralanabilir. Özellikle Çin ve İngiltere vatandaşları gayrimenkul alırken vatandaşlık istiyor. Avrupa'dan Amerika'ya kadar tüm dünya ülkelerine kolay vize alan ülke konumunda olan Türkiye yatırımcısına her zaman kazandırmaya devam eder.

Property TR Ayrıcalıklı Emlak Danışmanlığı

Property TR Türkiye'de yatırım yapmak isteyen kişilere en iyi yatırım fırsatlarını sunarken yatırımın tüm boyutları hakkında bilgilendirme yapar. Tapu düzenlenme, ikametgah izni veya vatandaşlık için gerekli olan evrakların hazırlanmasında tecrübesini sunarak müşterisini yormaz.

Yatırım yapmak için istediğiniz amaca uygun hizmet vererek işlem sonrası da destek verir. Türkiye'de yatırım yapmak için gayrimenkul almak istiyorsanız hemen ilgili kişi ile iletişime geçerek en kısa sürede bir konut sahibi olabilirsiniz. Bu konutta yaşamak istemiyorsanız dairenize kiracı bulmak için de firma yardımcı olur. Aldığınız konutun dekorasyonunu değiştirirken veya konutunuzu bir süre sonra satmak isterseniz de hizmetini vermeye devam eder. Bunun için yapmanız gereken ilk şey propertytr.com adresini ziyaret ederek projeleri incelemek ve firma ile iletişime geçmektir. İlgili kişiler kısa sürede sizinle iletişime geçerek isteğinize en uygun konutu satın almanızı sağlar.

Aynı zamanda Turkish Citizenship ( Türk Vatandaşlığı) konusunda uzman ekibi ile yabancılara yardımcı olmaktadır. Daha detaylı bilgi için www.propertytr.com