GÜNCELLEME 


Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nden emekli olan Nöroloji Uzmanı Dr. Şenol Yavuz, Zonguldak Özel Level Hastanesi ile anlaştı. 

Branşında ilde büyük başarı yakalayan Şenol Yavuz, Özel Level Hastanesi'nde yeni işine bugün başladı. 

Dr. Şenol Yavuz, işini sevgi ve özveriyle yaptığını belirterek "Tüm hekimlerin, benim bütün meslektaşlarımın da benim gibi mesleğini sevmelerini isterim. Ben her sabah 05.30 gibi hastaneye gelir, akşam 18.00 gibi çıkardım" dedi.
Level Hastanesi Başhekimi Murat Koca, Dr Şenol Yavuz'u hastanenin bünyesine dahil etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. 

YAVUZ: "ŞEHİR HALKINA AYNI HİZMETİ BURADA VERECEĞİM" 

Şenol Yavuz, imza attıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Bugün itibariyle Level Hastanesi'ne devam edeceğim. Daha önce geçmişte olduğu gibi aynı mücadelemi, aynı çalışma azmimi burada da devam ettireceğim. Şehir halkına burada aynı hizmeti vermeye onlara yardım etmeye devam edeceğim. Elinden geldiğince kimsenin kalbini kırmadan mesai arkadaşlarımla, dostum içerisinde, barış içerisinde, iş ortamında, huzur içerisinde çalışmaya arkadaşlarım bu konuda teşvik etmeyen iyi bir ortam sağlamaya devam etmeye düşünüyorum. Arkada bıraktığım izlenimleri aynısını burada da devamını sağlamak benim için onur olacak. Bundan da gurur duyacağım. Poliklinik hizmetine Pazartesi günü başlayacağım." 

KOCA: "ÇOK UZUN ZAMANDIR ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORDUK" 

Tahsin Erdem ve Mustafa Özdemir’in fotoğrafları ortaya çıktı Tahsin Erdem ve Mustafa Özdemir’in fotoğrafları ortaya çıktı

Başhekim Murat Koca, Şenol Yavuz'u aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirterek "Çok uzun zamandır Şenol Ağabeyi aramızda görmek istiyorduk. Yani bizim için çok önemli bir isim. Zonguldak için çok önemli bir isim, bir marka. Sadece Nöroloji Uzmanı olarak değil de bir abi olarak, bir büyük olarak bir marka için var. Bugün kendisini aramızda görmekten gerçekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra Level ailesinde çalışacak, beraber olacağız. İnşallah daha iyi günler olacak. Kendisine tekrar bize katıldığı için kabul ettiği için teşekkür ederiz" diye konuştu. 

Öznur Güneş

Muhabir: Öznur Güneş