Okul güvenlik hizmetleri ayrıca liselerimizde güvenliği sağlayan Kampüs Güvenlik Acentelerine sahiptir. Sipahi Güvenlik, öğrencilerimiz, personelimiz ve topluluğumuz için güvenli ve emniyetli bir öğrenme ortamı sağlamaya kendini adamıştır. Okullarımıza etkili, duyarlı ve profesyonel bir şekilde adil hizmet sunmayı taahhüt ediyoruz. Çocuklarımızın en güvende olması gereken yer olan okullar için, gerekli tüm donanıma sahip Sipahi Güvenlik, bu alanda da hizmete hazır.

Söz konusu okul olduğunda, çocukların güvenliği için sıradan okul güvenliği hizmetleri seçemezsiniz. Her alanda geçerli olan bu kritik seçim, söz konusu okul olduğunda daha da önem kazanır. Ebeveynler de öğrenciler de okuldayken güvende hissetmek isterler. Bu önemli görev, profesyonel olmayan veya güven duymadığınız özel güvenlik şirketlerine kesinlikle bırakılamaz. Sipahi Güvenlik, güvenle bu görevi kucaklar.

Hangi Özel Güvenlik Şirketini Seçmeliyim?

Deneyimi olan ve her türden müşteriyle yıllar içinde itibar kazanmış bir özel güvenlik şirketi tercih etmelisiniz. Geçmiş müşterilerden referans ve referans istemekten korkmayın. Bu tür kulaktan kulağa yönlendirme, şirketin ödeme yaptığınız hizmetleri sağlama ve bunu ihtiyacınız olan profesyonellik, güvenilirlik ve müşteri hizmetleriyle yapma becerisi hakkında size fikir verir.

Özel güvenlik şirketleri söz konusu olduğunda, işinde profesyonel ve size güven veren, gün içinde karşılaşabileceğiniz tüm güvenlik ihlallerini başarıyla aşabilecek bir ekip ile çalışmak isteyeceksiniz. Bir özel güvenlik şirketi seçtiğinizde, onların sunduğu hizmetlerin, yeterli ve dakik oluşundan emin olmalısınız.

Mutfak lavabonuzu tamir etmesi için bir araba tamircisi tutmazsınız. Bir tesisatçı tutar ve ilk seferinde doğru olanı yaparsınız. Aynı şey özel güvenlik şirketleri için de geçerli. Tüm güvenlik şirketleri eşit yaratılmamıştır. Bazıları mobil konut devriyelerinde uzmanlaşırken, diğerleri büyük ticari mülkleri veya eğlence ve spor etkinliklerini güvence altına alma uzmanlığına sahip olabilir. Özel güvenlik şirketi seçerken bu alanlarda uzman bir şirket seçmelisiniz. Sipahi Güvenlik ise tüm güven ve itibar kriterlerinden tam not alıyor.