Filyos Belediyesi piknikçiler için yaptığı duyuruda: “Beldemiz fabrika önünde bulunan kamelyalar ve çevresi hariç olmak üzere, vatandaşlarımız ve misafirlerimiz tarafından kale dibi mevkiinde bulunan ağaçlık alanda mangal, semaver vb. piknik yapmanın her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır.

Her türlü ateş, semaver, piknik tüpü ve mangal ateşi yakmanın yasak olduğu alanlar İskele mevkiinin tamamı ile beldemizde iskele ve kale mevkiinde bulunan kamelyaların tamamı olarak belirlenmiştir.

Evren Atış, 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı Evren Atış, 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı

Ayrıca görüntü kirliliğinin önüne geçmek maksadıyla kamelyaları rüzgardan korunmak için bile olsa streç film, örtü vb. malzemeleri ile sarmak, kişisel eşyaları kurutmak için bile olsa asmaya kesin olarak müsaade edilmeyecektir.

19 Nisan 2024 Cuma günü ile 25 Nisan 2024 tarihleri arasında Belediyemiz Zabıta Amirliği tarafından ilgili kanun ve yönetmeliklere aykırı hareket eden 5 şahsa gerekli cezai işlemler uygulanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”denildi.

Kaynak: Haber Merkezi