Erol Acar Haberleri

Erol Acar haberleri ve güncel Erol Acar gelişmeleri, Erol Acar ile ilgili tüm video, Erol Acar fotoğrafları ve Erol Acar haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Çaycuma

Çaycuma ilçesi Filyos Beldesinde Anneler Günü nedeniyle eğlence programı düzenlenecek.

Çaycuma

CHP’li Filyos Belediyesi, 64 çalışanının iş akdini feshederek kapının önüne koydu.

Çaycuma

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, Filyos Belediye Başkanı Erol Acar’ın seçimlerden sonra 64 kişiyi işten çıkarmasına tepki gösterdi.

Çaycuma

Filyos Belediyesi ve Tüm Yerel-Sen (Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası) arasında 15.04.2024 – 15.04.2027 tarihlerini kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Çaycuma

CHP’li Başkan Erol Acar’ın başkan seçildiği Zonguldak’ın en borçsuz belediyelerinden biri olan Filyos’ta işçi kıyımı yaşanıyor.

Çaycuma

Harun Akın Zonguldak'a gelerek CHP'nin kazandığı belediyeleri ziyaret etti.

Çaycuma

CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler ve yönetimi Belediye Başkanı seçilen Bülent Kantarcı, Alim Genç ve Erol Acar’ı ziyaret etti.

Çaycuma

3 dönem görev yaptığı Filyos Belediye Başkanlığı’nı Erol Acar’a devreden Ömer Ünal, Filyos halkına teşekkür etti.

Çaycuma

Filyos’da 3 dönem Belediye başkanlığı yapan Ömer Ünal, 31 Mart yerel seçimlerinde sonra yarışı kazanan Erol Acar’a belediyeyi devrettiği törende...

Çaycuma

Oylarını artırarak üçüncü kez Çaycuma Belediye Başkanı seçilen Bülent Kantarcı, ikinci kez seçilen Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç ve Filyos...

Çaycuma

Çaycuma ilçesi Filyos Beldesi’nde seçimi kazanan CHP Belediye Başkan Adayı Erol Acar, seçmene teşekkür ederken: “Filyos’u kucaklayacağım”dedi.