İstanbul ev eşyası depolama hizmetine ne zaman ihtiyaç duyulacağı belli olmaz. Böyle bir hizmete ihtiyaç duymanız halinde almanız gereken hizmet ile ilgili birkaç hususa dikkat etmelisiniz. Bu sayede olası can sıkıcı durumların yaşanmasını önüne geçmeniz mümkün olur. Örneğin yeni bir eve taşınıyorsunuz ve bazı eşyalarınızın bu eve sığmayacağını anladınız. Veya eviniz henüz hazır değil ve eşyalarınızı bir süreliğine bir yerde bekletmeniz gerekiyor. Böyle taşınma durumlarında ve ya bir ürünüm mağazada depolanma imkanı olmadığında satış zamanlamasından önce emtianın mağazaya intikal ettiği durumlarda yapılacak en iyi şeyi eşyaların geçici olarak bir yerde depolanmasıdır. Bu noktada eşya depolama hizmeti lojistik sürecinin en önemli aşamaları arasında yer alır.

Eşya Depolama

İstanbul kiralık depo alanı kiralayarak eşyalarınızı depoya koymak maliyetli bir iştir. Bu nedenle neyin depolanıp neyin elden çıkarılması gerektiğini iyice düşündükten sonra karar vermelisiniz. Eşyalarınızın değerine gelecekte değer kazanıp kazanmayacağını gerçekten ihtiyacınız olan eşyalar olup olmadıklarını göz önüne almalısınız. Bu sayede depolayacak olduğunuz alanın ne büyüklükte olacağını tam anlama ile belirleyebilir ve eşya depolama maliyetlerini düşürebilirsiniz. Eğer kısa süreliğine eşya depolama hizmeti almak istiyorsanız bu durumda eşyaların miktarı değil depolama süresi önem kazanır. Bu nedenle ihtiyacınızı doğru olarak belirlemek tasarruf etmenize de yardımcı olur. İstanbul Emanet Depo firması maliyetler konusunda her zaman karlı çıkmanızı sağlar.

Eşya Depolama Firması

Günümüzde birçok nakliyat firması farklı büyüklükteki depolama alanları ile uzun veya kısa vadeli olarak eşya depolama hizmeti veriyor. Eşyaları kontrol ederek teslim alma taşıma yerleştirme ibi pek çok alanda bu firmalardan hizmet alabilirsiniz. Bunun yanı sıra eşyalarınızın sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesi ve istediğiniz zaman istediğiniz eşyaya kolay bir şekilde ulaşabilmenizi sağlanması da gereklidir. Eşya depolama konusunda kaliteli hizmet veren firmalar çekinceler konusunda size aydınlatır ve hizmet vaatlerini sözlü olarak değil yazılı olarak size sunar nokta ayrıca eşya depolama sürecinde sigorta seçenekleri konusunda da sizi bilgilendirir. Eşyalarınızın rutubet ya da sıcak hava ile haşerelere ve böceklere karşı korunacağını size garanti etmeyen firmalardan uzak durmalısınız. İstanbul Emanet Depo firması her türlü önlemi alarak depolamayı yapar.

Eşya Depolama Sözleşmesi

Alacak olduğunuz eşya depolama hizmetinin yalnızca sözleşmede yazması yeterli gelmeyebilir. Depolanacak eşyalarınız için hazırlayacak olduğunuz listeyi de sözleşmeye ek yapmalısınız. Sonrasında ise firma ile birlikte bu sözleşmeyi imzalayın veya tutanak altına alın. Sözleşmede yer alması gereken koşullar arasında firmanın irtibat bilgileri eşyaların teslim alınma ve depolama protokolü ödemenin nasıl yapılacağı ve faturalandırma gibi maddeler yer almalıdır. Ayrıca eşya depolama fiyatları ve depo kiralama bedeli sigorta koşulları ve sigorta kapsamı sözleşmenin fesih koşulları da sözleşmede bulunmalıdır. Sizler de eşyalarınızın depolanması için bu konuda kaliteli ve güvenilir hizmet sunan bir firma arıyorsanız https://www.istanbulemanetdepo.com/ sitesini ziyaret ederek ayrıntılı bilgi ve hizmet alabilirsiniz.

İstanbul Emanet Depo Kiralama Şirketi

Telefon: 0216 376 45 67

GSM: 0533 441 38 93

Web Site: https://www.istanbulemanetdepo.com/