Böyle durumlarda en uygun yerler İstanbul eşya depolama hizmeti veren firmalar olmuştur. Gün geçtikçe yoğun talep doğrultusunda depolama firmalarının da sayısı artmaktadır. Dolayısıyla müşterilerde bu firmalardan seçim yaparken en uygun fiyat ve en iyi hizmet veren güvenilir firmalar arasından seçim yapacaktır. Ev eşyası depolama firmaları genellikle çağımız iletişim araçlarından olan internet üzerinden yapılır. İnternet üzerinden araştırma yaparken firmaları daha iyi inceleme şansınız olur.

Depolama Firması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Depolama firması seçerken mutlaka kurumsal olmasına dikkat edin. Öncelikle firma geçmişine bakılmalıdır. İnternet üzerinden yapılan firma aramalarında mutlaka aklınıza takılan soruları sorarak firma hakkında genel bir bilgi oluşturabilirsiniz. Ataşehir eşya depolama firması olarak her türlü sorularınıza cevap bulmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
İnternet üzerinden yapılacak araştırmada mutlaka firmaya ait olan Web sitesi üzerinden resimlere bakarak depolama düzenini görebilirsiniz. İstanbul Ev Eşyası Depolama sitesinden bütün görselleri görmeniz mümkündür. Bu görseller sizi tatmin etmezse firmayla iletişime geçerek yerlerini öğrenip bire bir görmenizde fayda vardır.

Sigortalı Eşya Depolama Hizmeti

Ev eşyaların depolanmasında en önemli unsurlardan bir tanesi de eşyaların sigortasıdır. Firma araştırması yapıldığında mutlaka eşyaların depolanmasında sigorta yapıp yapmadığı bilgini almalısınız. Eğer sigorta yapılmazsa depolanan eşyalarda çıkabilecek herhangi bir sorun karşısında firmaların kabul etmeme gibi bir durumla karşılaşılabilir. Bunlarla karşılaşmamak için eşyalarınızı sigortalı olmasına dikkat edilmelidir. Seçtiğiniz deponun eşyalarınızın kapasitesine yetecek kadar alanının büyük olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Eğer değilse eşyalarınız üst üste konulup zarar görebilir. Deponun bulunduğu yer konusunda da dikkat etmek gerekir.

Eşya Depolama Alanlarında Olması Gereken Özellikler

Eşyaların depolandığı yerlerin konum olarak sel ya da su baskınlarına karşı korunaklı olup olmadığının kontrolü yapılmalıdır. Eşyalarınız uzun süre depoda kalacaksa depolama alanının nem ve sıcaklık oranının otomatik sistemlerle kontrol edildiğinden emin olmalısınız. Eğer nemli bir ortamda depolanan eşyalar zamanla küflenip ve deforme olacaktır.

Ahşap, kağıt ve doğal maddelerden yapılmış eşyalar sıcaklık ve nem olan yerde şişesine, çatlamasına ve küflenerek kalıcı lekeler bırakmaktadır. Ayrıca bir diğer madde de eşya depolanacak firmayla mutlaka sözleşme yapılmalıdır.
İstanbul ev eşyası depolama firmasından envanter tutulup tutulmadığından emin olmalısınız veya size özel kilit, anahtar verilmesine dikkat edilmesi gereken hususlardan bir tanesidir. Depolama da çalışan personelin alanında uzman ve profesyonel olması gereklidir. Personelin eşyaların nasıl taşınacağı, depoya yerleştirirken herhangi bir zarar görmemesine, uygun şekilde depolama yapabilmesi gerekmektedir. Ev eşyası depolarında firmaların belli aralıklarla ilaçlama yapması gerekmektedir.

Ev Eşyası Ne kadar Süre ile Depolanabilmektedir?

Ev eşyası depolama da yapmış olduğunuz sözleşmeye bağlıdır. Genel olarak asgari süre bir aylık olmaktadır. Eğer istenilirse bu süre daha da fazla uzayabilmektedir. Yaptığınız sözleşmede depolanacak eşyaların tam envanteri sözleşmede bulunmalıdır. Depolama konusunda İstanbul Ev Eşyası Depolama sitesinden gerekli bilgiyi ve hizmeti alabilirsiniz.

İstanbul E Depo Ev Eşyası Depolama Şirketi

Web Adresi: https://istanbulevesyasidepolama.com

Anadolu Yakası Depo: 0216 372 0405

Avrupa Yakası Depo: 0212 246 08 09