Taşınmadan hemen önce yapılacak boş ev temizliği ince detaylar gerektiren bir işlemdir. Yeni oturacağınız evde tüm yüzeyler, duvarlar her alan en ince detayına kadar temizlenmesi gerekir. Evin sizden önceki sahiplerinden kalan tüm izler genel bir temizlik yapılarak yok edilmek zorundadır. Duvarlarda kalmış monteleme izleri, kıyıda köşede biriken ve temizliği zor olan bölümler, mutfaktaki fayans yüzeylerine yapışmış kirler ile mutfak dolaplarının temizliği, kapılar, petekler, evin bütün camları ile balkonlar özetle a'dan z'ye tüm ince detaylar planlanarak iç-dış olarak temizlenmektedir.

Eşyalı Ev Temizliği

Eşyalı ev temizliğinde de dikkat edilmesi gereken bir çok nokta bulunmaktadır. Yaşadığımız alanın, içinde bulunan eşyaların temizliği çok önemlidir. Rahatça oturduğumuz koltukların, zeminde bulunan halılarımızın özenle temizlenmesi gerekir. Gözle görülmeyen fakat bizimle birlikte yaşayan kirler sağlığımız açısından oldukça tehdit oluşturur. Bu sebeple evin tüm eşyalarının temizliğine çok büyük özen gösterilmesi gerekir.

Mutfakta; mutfak dolaplarının detay temizliği, ocak ve davlumbazın temizliği, tezgahların ve fayansların kirlerden arınaması, lavabo, kapı ve prizlerin ince detaylı temizliği yapılmaktadır. Halılar toparlanarak süpürülür ve tamamen silinir.

Salonda ise odadaki tüm mobilyaların erişilebilir alanları güzelce temizlenir. Eşyaların tozlarını alınması suretiyle yerler süpürülür ve silinir. Koltuklar süpürülerek aydınlatmalar, prizler ve aynalar kirlerden arındırılır.

Konya Temizlik şirketi, yatak odası temizliğine de çok önem verir. Mobilyaların tüm erişilebilir yüzeyleri firma tarafından görevlendirilmiş personel tarafından temizlenir. Kapıların ve prizlerin tozları alındıktan sonra camlar silinir. Halılar süpürülerek kaldırılır ve bu sefer de zemin temizlenir.

Banyonun temizliğinde ise fayanslar temizlenerek lavabo ve muslukların kirden arındırılması yapılmaktadır. Banyo dolapları iç dış temizlenerek aynalar silinir. Tuvaletin ve klozetin temizliği, duşakabinin içi ve dışı temizlenerek işleme devam edilir.

Konya Temizlik hizmetimiz alanında profesyonel personellerimiz tarafından en ince detaylara dikkat edilerek yapılmaktadır. Güvenilir firma olan Konya Temizlik şirketinden hizmet almak hem hesaplı hem hızlıdır.