Erkek giyimde piyasaya iddialı giren BAYBASICMAN markasının yetkilileri, "Son 2 yıldır pandemi nedeniyle insanların evlerine kapandığı bu dönemlerde her şeyin değiştiği gibi alışveriş alışkanlıkları da değişti. Son dönemlerde değişen alışveriş alışkanlıklarının yerini online alışveriş aldı. Birçok sektörde değişen bu alışkanlıklara ayak uydurmak amacı ile e - ticaret ya da sosyal medya üzerinden ürünlerini satışa çıkarmaktadır. Bu e ticaret ortamına adım atmış ve adını kısa sürede duyurmuş olan adını kalite ve güvencesi ile garanti eden markaların başında BYBASICMAN markası da gelmektedir." diyerek online alışverişte yeni trend olduklarını ifade etti.

Markanın adı 2019 yılının Temmuz ayında açtığı Instagram hesabı ile duyulmaya başlandı. Marka yetkilileri" Erkek giyimde tüm ihtiyaçları karşılamak ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sosyal medyada sıfır takipçi ile başladığımız BYBASICMAN isimli Instagram hesabı ile e-ticaret ortamına adım atmıştır. Sosyal medya üzerinden geniş ürün yelpazesine sahip olan markamızın aynı zamanda BYBASICMAN.com adlı İnternet sitesi ile de ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekteyiz. Instagramda 300 bin üzerinde bulunan takipçi sayımız ile güven ve kalitede ön sıralarda yer alıyoruz. Markamız, zorlu piyasa şartlarında başarıya ulaşmak için yenilikçi bir yapıyla insanların zevklerini ve tercihlerini dikkate alarak daima yeni hedefler kuran bir markadır." Şeklindeki açıklamaları ile markanın ticari serüvenini anlattı.

Yetkililer ayrıca BAYBASICMAN markasının arkasındaki başarının birebir müşteri takibi ve memnuniyetini odak noktasına almasından kaynaklandığını da ifade ediyorlar. Bundan sonra da aynı anlayışla ticari faaliyetlerine devam edeceklerini söyleyen marka temsilcileri, yeni nesil müşteri kitlesinin bu ilgiden çok hoşlandığını da sözlerine eklediler.