AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, önceki gün Kastamonu&[#]8217;da bulunan Karayolları ve DSİ Bölge Müdürlerini ziyaret ettiklerini söyledi. Ve hemen ekledi:

&[#]8220;Kandilli yol ayrımı-Ilıksu arası, Devrek-Dorukhan Tüneli arası bu yaz sıcak asfalt yapılacak.&[#]8221;

Dünün en güzel haberi buydu aslında.

Günlerdir yazıp-çizdiğimiz, iktidarı eleştirdiğimiz bir konuda adım atılmasından mutlu olduk. Ankara yolunun rezaletini sürekli yazıyoruz. Milletvekillerine sitem ediyoruz.

Başkan Uçar, konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Kozlu&[#]8217;da başladı, sıra Zonguldak&[#]8217;ta&[#]8230;

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş&[#]8217;ın ısrarlı takibi sonucu Kozlu Deresi ıslahı başlıyor.

Kastamonu&[#]8217;da olduğu gibi dere tabanı ıslah edilecek. Ortadan sular akacak. Kenarında çiçekler açacak. AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ile görüştük.

Üzülmez Deresi için de proje çalışmalarının başlatıldığı müjdesini verdi. Önümüzdeki yıl Üzülmez Deresi&[#]8217;nin ıslahı da yapılacak. Zonguldak&[#]8217;ın çehresini değiştirecek en büyük adım atılmış olacak. Artık Üzülmez Deresi b.k kokmayacak.

Ali Bektaş hazırlanıyor&[#]8230;

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş&[#]8217;ın adı, AK Parti Zonguldak Belediye Başkanlığı için sıkça konuşulmaya, tartışılmaya başlandı.

Zonguldak&[#]8217;ta değişimi sağlayabilmek için Ali Bektaş gibi bir &[#]8220;deli&[#]8221;ye ihtiyaç olduğu hemen her çevrede tartışılıyor.

Mafyaya pabuç bırakmayacak, çıkar gruplarına mesafe koyacak, gerektiğinde masaya vuracak bir siyasetçi profili çizen Ali Bektaş&[#]8217;ın Zonguldak&[#]8217;tan aday olmasının önünde bir engel bulunmuyor. AK Parti tabanında ve yönetim kademelerinde beğenilen ve takdir edilen Ali Bektaş, Zonguldak için hazırlanıyor.

Bizden söylemesi&[#]8230;

CHP&[#]8217;de Harun Akın tek kaldı&[#]8230;

CHP&[#]8217;de Zonguldak Belediye Başkanlığı için bir takım isimler geçiyor.

Ancak kamuoyu araştırmalarında birinci çıkacak ve tutacak tek isim görülüyor.

O da, 22&[#]8217;nci Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın&[#]8230;

Harun Akın, Genel Merkez&[#]8217;le ilişkileri sıkı tutuyor. Merkez İlçe Örgütü ile de sıkı ilişki içinde.

İl Başkanı Halil Furat&[#]8217;ın olur-olmaz çıkışlarının dışında Akın&[#]8217;ın önünde bir engel görünmüyor. Anlaşılan, önümüzdeki yerel seçim hayli renkli geçecek.

Bir yanda Ali Bektaş, diğer yanda Harun Akın. İki eski dost (Harun Akın, milletvekili iken, Ali Bektaş danışmanlığını yapmıştı) siyaset arenasında karşı karşıya gelecekler.

Renkli, zevkli, çekişmeli ve elbette düzeyli bir yarış bizleri bekliyor.

Günün Fıkrası: Ayı!

Temel, kahvehanede arkadaşlarına av maceralarını anlatmaktadır:

&[#]8220;Geçenlerde ormana ava gittum. Birden bi ayi ile karşulaştum. Tüfeği atıp kaçmağa başladum. O da beni kovalamaya başladi. Tam ayinun nefesini ensemde hissettuğum anda ayi kayup yere düşti. Bu durumu fırsat bilip arayi açmağa çaliştum. Ama ayi gene peşima düşti. Gene tam nefesini ensemde hissettuğum anda ayi tekrar kayup yere düşti. Ben tekrar arayi açmağa çalıştum.&[#]8221;

O arada Dursun, dayanamayarak sorar:

&[#]8220;Ula Temel, çok cesaretli adamsun. Ben senun yerinde olsam, altuma ederdum.&[#]8221;

Temel atılmış:

&[#]8220;Ula, sen ayinun neye basup kayduğunu zannedeysun?..&[#]8221;

Günün Sözü:

Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür.

Cucong