Kentsel dönüşümün gereklerinden kopmadan, doğanın hüküm sürdüğü projeleriyle alıcıları cezbetmeye devam ediyor. Güncel projeleri takip ederek sizde en güzel lokasyonlarda evinize kavuşabilirsiniz. An itibariyle bazı projeler talep toplama aşamasındayken, bazılarının ise satış işlemlerinin tamamlandığı görülmektedir. Bu projelerin tamamı kentsel dönüşüme uygun, sektörün gereklerine adapte olabilen projelerdir. Güncel projelerden haberdar olabilmek için firma internet sitesini sürekli takip etmek gerekir. Şu an itibariyle satışta olan projeler;

  • DKY Kartal
  • DKY Businnes Kartal
  • DKY Sahil Kartal
  • DKY On Kağıthane

Projelerini görüyoruz. Ayrıca DKY Tem Avrupa ise gelecek olan projeler arasında görülüyor. DKY İnşaat vizyonu, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde akla gelen ve tercih edilen firma olmak olarak açıklanabilir. Onlar için insanları en özel anlarına ve mutluluklarına şahitlik etmek kadar paha biçilemez bir şey yoktur. Tüm projelerde bir huzur ve daha fazla konfor dikkat çekiyor. Aile huzurdur çünkü ev konfordur. Bu yüzden her durumda kaçılan ilk yerdir. Bütün projeler bu ruhu alıcılara yansıtabilmek için planlanır, çizilir ve inşa edilir.

Modern Mimari de Çağdaş Projeler

Çağın gereklerini bir kenara atarak inşaat sektöründe var olamazsınız. Yıllar geçer ve siz yerinizde sayarsanız, bir müddet sonra unutulur gidersiniz. 1961 yılından beri inşaat sektörünün ileri gelenlerinden olan DKY İnşaat, bu kalıcılığın en canlı örneğidir. Fark edilen, kalıcı ve modern binaların tasarımı ile birlikte bütün ihtiyaçlara da cevap vermesi planlanır. Her kese ve herkes bu projelerde kendine bir yer bulur. Konfor da hiçbir zaman geri plana atılmaz.

İstanbul'u yeni Baştan Güvenle İnşa Etmek

Bilindiği gibi İstanbul'daki yapı stoku olası bir deprem için endişe uyandırmaktadır. Bu yüzden devlet destekli bir şekilde kentsel dönüşüm seferberliği başlatılmıştır. Amaç da dayanıksız olan ve risk taşıyan binaları tekrar şekillendirerek, daha güvenli bir İstanbul inşa etmektir. DKY İnşaat ise bu süreçte üzerine düşeni yapmaya seve seve gönüllü olmuş güvenilir inşaat firmalarındandır. Unutmayın, ne olursa olsun inşaat sektöründe güven çok önemlidir. Kentsel dönüşüme uygun projelerde yerinizi almak için acele etmelisiniz. Konforlu bir yapının önemli olduğu kadar, güvenli bir yapıda önemlidir.

En Ekonomik Ve İdeal Fiyatlar

Hem bu kadar içinize sinen projelerde, İstanbul'da bir ev sahibi olacaksınız hem de en uygun fiyatlarla ödeme yapacaksınız. Kulağa gerçekten çok güzel geliyor değil mi? Yukarıda saymış olduğumuz projeler için acele edin ve daha detaylı bilgiyi DKY İnşaat'tan mutlaka alın. Yaşamı yeniden planlamak, bir hayal kurmak ve onun için çabalamak hiç de zor değil artık. Memnun müşteriler biriktiren firma sizleri de arasında görmekten büyük mutluluk duyacaktır.