Her tarza hitap eden ev dekorasyon ve çeşitli aksesuarlar sayesinde kendi stilinizi dilediğiniz gibi ortaya koyabilirsiniz.

Aksesuarlar

Kadınların giyimine ihtişam katan ve ufacık dokunuşlarla iz bırakan tasarımlarımız birbirinden şık konseptlerle göz dolduruyor. Boncukların, taşların ve kristallerin stilinize eşlik etmesini sağlayan AVM 11 aksesuarları, sağladıkları hoş tarzlar ile farklı ve yenilikçi bir imaj sergiliyor. Günlük kıyafetlerinize farklı bir hava katacak ve gece kıyafetlerinize ışıltısı ile eşlik edecek takılar tercih edebilirsiniz. Rengarenk boncukların zarafeti ve geometrik desenli kolyeler tüm beğenileri topluyor. Zarif modeller tercih etmeyi isteyen kadınlar için de birbirinden farklı çeşit sunan firmamız kalitenin yanı sıra uygun fiyat garantisi ile işlemlerinizi gerçekleştiriyor. Yalnızca kadınlar için değil erkekler için de uygun takı koleksiyonları oluşturan firmamız canlı renkler ve ışıl ışıl aksesuarlar yardımı ile sokak stiline yenilik kazandırıyor. Bluz, triko ve elbiselerinizle şık bir görünüm elde etmenizi sağlayan aksesuarlar kombininizin tamamlayıcı parçası haline geliyor. Kolye, bileklik küpeler ve bayan saat kombinler tamamlayarak uyum oluşturabilir ve tarzınızı baştan yaratabilirsiniz.

Anne& Bebek

Anne bebek kategorisinde yer alan ürünleri ile anne ve anne adaylarının yüzlerini güldüren AVM 11 istediğiniz tüm ürünleri kolaylıkla erişim sağlamanızı destekliyor. Bebek bakımı için İhtiyacınız olan tüm ürünleri bir araya toplayan firmamız geniş ürün kategorisi ile ürün çeşitliliği sağlıyor. Anne bebek ürünleri bebek ve annelerin sağlığı için her zaman organik yapıda üretilmelidir. Bebekler için bakım banyo ve bebek giyim gibi tüm ihtiyaçlarda kullanılabilecek ürünler tamamen organiktir. Organik ürünlerin başında yer alan beslenme araç gereçleri, önlükler, bebek mamaları, biberon, emzik ve bebek sağlığını olumlu yönde etkileyecek ürünler mevcuttur. Aynı zamanda annelerin bebeklerini beslerken ihtiyaç duydukları emzirme ürünleri ve tüm anne bakım ürünleri tarafınıza sunulmaktadır. En şık ve kaliteli bebek kıyafetleri ile bebeklerinizi İstediğiniz şekilde giydirebilirsiniz. Farklı birçok ortamda giydirilebilecek şekilde tasarlanan bebek kıyafetleri ile bebeklerinizin zevkinize göre giyinmesini sağlayabilirsiniz.

Mutfak

AVM 11 sitesi aracılığıyla dilediğiniz tüm mutfak malzemelerini ve mutfak aksesuarlarını en uygun fiyata satın alma imkanına erişebilirsiniz. Kristal ve cam ürünlerin yanı sıra çeşitli mutfak aksesuarları kahvaltı takımları ve sofra sunumları gibi ürünlerden dilediğinizi sipariş edebilirsiniz. Farklı kapasitelere sahip termoslar ve pişirme ürünleri konusunda da çeşitler sunan firmamız daima uygun fiyata yüksek kaliteye erişmenizi sağlamaktadır.

Ev Dekorasyon

AVM11'in görkemli sofralarına ek olarak birbirinden şık ev dekorasyon ürünlerini tercih ederek evinizin daha modern ve şık bir görünüme kavuşmasını kolaylaştırabilirsiniz. Salonlara yenilik ve güzellik sağlayan birbirinden farklı ev dekorasyon ürünleri ile odalarınızın her köşesini kendi zevkinize göre dizayn edebilirsiniz. Son derece dekoratif bir görünüm yaratan süs eşyaları, abajur ve lambader modelleri tercih ederek odalarınızı bölgesel şekilde ışıklandırabilirsiniz.