Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesindeki Melek-Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi’nden mezun olan 12 öğrenci için mezuniyet töreni yapıldı.
Okul bahçesi önünde düzenlenen mezuniyet törenine; Filyos Belediye Başkan Yardımcısı Selami Köktürk, Melek-Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi Müdürü Erkan Özkan, aynı okulun eski Müdürlerinden Muzaffer Zor, beldede bulunan okulların müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Tören, saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Okul Müdürü Erkan Özkan, öğrencilerin 4 yıl boyunca aldıkları Eğitim ve Öğretim konusunda okul olarak başarı sağladıklarını belirterek, öğrencilere mezun olduktan sonra üniversite hayatında başarılar diledi. Özkan, “Sizler 4 yıl boyunca okulumuzun simgesi ve çalışkanları olarak eğitim ve öğretim hayatınızda çok iyi dereceler ve başarılar kazandınız. Unutmayınız ki, Melek-Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi sizleri unutmayacaktır. Üniversite hayatınızda sizlere başarılar dileyerek, sizleri bizlere emanet eden ailelerinize de hayırlı bir evlat yetiştirdikleri içinde onlara şahsım ve okulum olarak teşekkür ediyorum. Sizleri çok seviyoruz” dedi.
Okul Müdürü Erkan Özkan’ın konuşmasından sonra öğrencilerin hazırlamış oldukları “Komedi Dans Üçlüsü” gösterisi mezuniyet törenine gelen davetliler tarafından ilgiyle izlenerek, gösteri sonunda öğrenciler alkışlandı. Gösterilerin ardından mezun olan 12/B sınıfı Türkçe/Matematik bölümü öğrencisi Tayyar Atakan Arı, Türk bayrağını, 11/B sınıfı öğrencisi İrem Demirel’e, okul flamasını da 12/B sınıfı öğrencisi Selvinur Sofu, 11/A sınıfı öğrencisi Murat Coşkuner’e teslim etti. Mezuniyet törenin sonunda öğrencilere, törene gelen protokol ve öğrenci velileri tarafından diplomaları ile madalyalar takdim edildi. Program sonunda mezun olan öğrenciler müzik eşliğinde keplerini havaya fırlattı. Aynı zamanda davetlilere ikramda bulunuldu.
Editör: Pusula Gazetesi