Zonguldaklı sanatçı Özcan Sevinç'in yakışıklı oğlu Burak Sevinç'in başrolünü oynadığı Leke adlı dizi ilk bölümünde reyting sıralamasında 10'uncu oldu.

Reyting sonuçları yeni haftanın ikinci gününde TV'de olan yapımların elde ettikleri sıralamaları gösterdi. Her hafta rekabetin tavan yaptığı salı gününde kazananlar yine dizi projeleri oldu. İşte bu hafta dizilerde meydana gelen olaylar ve reytingdeki sıralamalar...

Kanal D'nin yeni dizisi Leke'nin ilk bölümünde yaşanan olaylar şöyle; Yasemin, kardeşi Murat'la birlikte yetiştirme yurdunda büyümüştür. Hukuk fakültesinde okumakta aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışmaktadır. Halen yetiştirme yurdunda olan işitme engelli kardeşinin ameliyatı için kısa sürede parayı bulması gerekmektedir.

Marine Marine Holding'in Ceo yardımcısı olan Cem genç bir iş adamıdır. Hayatını işe odaklı bir düzen üzerine kurmuştur. Çocukken kardeşi Arda ile birlikte, annesi Belkıs ve babasını ayrı düşüren, hayatlarını alt üst eden bir olaya tanık olmuştur. Cem'in bu karanlık geçmişi onda atlatamadığı travmalar bırakmıştır; aşka ve aile kavramına inanmadığı için kadınlara karşı mesafeli durmuştur.


16 NİSAN TOTAL REYTİNG SONUÇLARI
1. KADIN
2. EDHO
3. FATİH PORTAKAL FOX ANA HABER
4. MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
5. SURVİVOR
6. KADIN (ÖZET)
7. ESRA EROL'DA
8. ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA
9. EDHO (ÖZET)
10. LEKE DİZİSİ

BURAK SEVİNÇ KİMDİR?

Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun olan yakışıklı oyuncu Burak Sevinç 1985 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Oyunculuk kariyerine Babam İçin isimli dizi ile adım atan Burak Sevinç oyuncu kimliğinin yanı sıra Enbe Orkestrası'nda profesyonel müzisyenlik yapmaktadır.

Bugüne kadar Babam İçin, Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu, Evli ve Öfkeli, Maaile ve Altınsoylar gibi birçok projede rol almıştır. En son Dizisi oyuncuları arasında yer almış ve dizide Fethi karakterini canlandırmıştır.
16 seneyi aşkındır kanun çalmakta ve babasının Udi olduğunu belirtmiştir.

1 Ağustos 2015 tarihinde Şehir Tiyatroları oyuncusu Şirin Kılavuz ile evlenmiştir. Baba tarafından aslen Zonguldaklıdır.

zonguldakin-yakisikli-genci-bu-kez-basrolde
Zonguldak'ın yakışıklı genci bu kez başrolde

Editör: Pusula Gazetesi