Özcan Ulupınar ilk 100&[#]8217;de

CHP&[#]8217;li Muharrem İnce ile kürsüden restleşmesinin ardından meclisteki hemen her kavgaya kıyısından da olsa bulaşarak ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayan; bunların sonucunda da AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevi ile ödüllendirilen Özcan Ulupınar başarılı çalışmalarına devam ediyor!..

Bildiğiniz gibi buğun 4+4+4 komisyondan geçti. Ulupınar elbette ki Eğitim, Gençlik, Kültür ve Spor Komisyonunda görevli değil kendisi içişleri komisyonunda.

Son zamanların en çok tartışılan ve en önemli yasası tartışılırken çok daha önemli(!) bir görevi vardı komisyon toplantısında vekilimizin.

Muhalefetin konuşmalarını engellemek amacıyla kürsünün önüne barikat kuran 100 milletvekili arasında görev aldı. Televizyondan izlediğimiz kadarıyla da gayet başarılıydı. Bütün televizyonların görüntülerinde gurur duyarak izledik yalnızca bir tanesinde çekim arakadan yapıldığı için dökülen saçları belirgin bir şekilde görülüyordu ama onun karizmasına o bile zarar veremez.

Sizin anlayacağınız 4+4+4 için görevini dört dörtlük yerine getirdi Özcan Ulupınar. Ne diyelim helal olsun&[#]8230;

CHP&[#]8217;de muhalefet

CHP Merkez ilçe kongresi öncesi siyaset ısınmaya başladı. Böyle giderse de kaynayacağı kesinde umarım çok buharlaşma olmaz. Kulislerde Tarık Coşkun&[#]8217;un karşısında Yaşar Avcı ismi daha rahat konuşulur oldu. Hatta adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

Bütün muhalefet etrafında birleşmiş durumda. Tarık Başkanın işi hiçte kolay gözükmüyor. Eskiden ona destek olanlarda şimdi karşısında.

Yaşar Avcı&[#]8217;nın eski başkanlardan Ertuğrul Koltuk, Murat Pulat ve hatta İlker Özibek&[#]8217;in açık desteklediği fısıltı gazetelerinde yerini çoktan aldı. İsimler bunlarla kalmıyor önümüzdeki günlerde sizinle paylaşacağız. Çocukluğunuzdan hatırlarsınız b bilmeceyi:

Eski ayları ne yaparlar? Kırpıp kırpıp yıldız yaparlar.

CHP&[#]8217;de ise eski başkanlar hep muhalefet yapıyorlar.