Zonguldak'taki umrecilerin telefonla takibi doğru değil. Eğer bir şüphe varsa hepsinin gözetim altında tutulması gerekir.

Hastane mi ayarlanacak, öğrenci yurdu mu kapatılacak. Ne yapılacaksa yapılmalı. Ama bir an önce yapılmalı.

Bazı kurumların Corona Virüsü işini ağırdan aldığını görüyorum. Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş 5 günlük iznin ardından döndü.

Umarım bu rahatlığın yerini ciddiyet alır. Allah korusun bu iş yayılırsa Zonguldak için felaket olur. Yöneticilere bir şey olmaz. Olan halka olur.

Gerekirse kolluk kuvvetleri caddede boş boş gezen vatandaşları uyarmalı. Umreciler daha sıkı kontrol altında tutulmalı.

TTK'da bir kafeste 60 kişi ocağa iniyor. Konuyla sağlıkçılar yakından ilgilenmeli. Gerekirse üretime ara verilmeli.

Derya Akbıyık'ı tanıyorum!

Kim oldukları henüz belli olmayan gazeteciler, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık'ı tanımadıklarını ilan eden bildiri yayınlamışlar. Bildiriye bakıldığında, bazı yayın organlarının bazı kurumlardan abone ve reklam alamadıkları, buna da Derya Akbıyık'ın neden olduğu anlaşılıyor.

Vallahi ben Derya Akbıyık'ı tanıyorum. Hakkında bir sürü eleştiri yazısı yazdım. Yerden yere vurdum. Ama 50-60 gazeteciyi TOKİ'den ev sahibi yapınca durdum. Çünkü benim hayalimi gerçekleştirdi. Cemiyete üye olmadıkları halde Pusula çalışanlarının neredeyse tamamı ev sahibi oldu. 110 konutluk talep dolmayınca bazı çalışanlarımızın yakınları bile ev sahibi oldu.

Ben Karaelmas Gazeteciler Derneği Üyesi iken, öyle bir derneğimiz vardı ki, Derya Akbıyık'ın Başkanı olduğu Gazeteciler Cemiyeti'nin sadece adı vardı. Bir ziyaret gerçekleştirilecekse önce Karaelmas Gazeteciler Derneği'ne gelinirdi. Basın toplantıları orada olurdu.

Önerisini bizzat getirdiğim yazlık projesinin hayata geçirilmesini bekliyorum. Uzakta bir yazlığımız olsun! Ama ben buralarda yazlık istiyorum. Yazın orada olalım, Zonguldak'a gidip gelelim istiyorum! Yeter ki sağlık olsun!

Valla ben bu Derya Akbıyık'ı eleştirdiğim yıllarda bile bunların anlaştığı her kurumdan hakkım olanı aldım. Pusula'yı kimse dışarıda bırakmadı.

Derya Akbıyık'ı tanımadıklarını söyleyen gazeteci arkadaşlara tavsiyem. Öyle haberler yapar, öyle bir yayın organı olursunuz ki, sizi tanırlar, Derya Akbıyık'ı tanımazlar!

Derya Akbıyık'ın bu kadar büyümesinin sebebi, Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin küçülmesidir.

Mesele sanırım anlaşılmıştır!

Oğlunla odanı ayır!

Diyanet İşleri Başkanı, camilerde cemaatle namaz kılmayı yasaklamış. Camiye giden bir arkadaşımız cemaatle namaz kılınırken fotoğraf çekmiş, biz de haber yapmışız!

Vay efendim, neymiş? Biz milleti camiden soğutmaya çalışıyormuşuz! Zaten amacımız belliymiş! Yahu siz ne kadar geri zekalısınız! Ne kadar ahlak yoksunusunuz!

Bunların en ahlak yoksunu olanı ise bize basın ahlak dersi veriyor! Ne günlere kaldık? Sen önce kendi ahlaksızlığını sorgula! Oğlunla odanı ayır! Ondan sonra konuş!

Corona şakası!

Corono Virüsle ilgili tedbirlerin daha da sıkılaştırılması gerektiğini düşünüyorum.

Hala insanların sokakta olması çok tuhaf.

Devrek'ten, Kozlu'dan gelen fotoğraflar beni ürkütüyor.

65 yaş üstü insanlar parklarda oturuyorlar.

Birbirleriyle sohbet ediyorlar.

Gerçekten şaka gibi.