Evlerimizde ya da iş yerlerimizde sıklıkla rastlamakta olduğumuz böcek, haşere ve kemirgenler, etrafa yaymış oldukları bakteriler ve mikroplar ile insan sağlığını doğrudan olumsuz etkilemektedir. Bu zararlı canlıların, oluşturacağı olumsuz durumlar nedeniyle çok fazla zaman kaybetmeden imha edilmeleri gerekmektedir. Böcek ilaçlama firmaları, yaşam alanlarınızda meydana gelen haşere ve fare problemlerinin çözümü için etkili ilaç ve ilaçlama yöntemleri ile kısa sürede müdahale etmekte ve genel dezenfeksiyonu sağlamaktadır. Tez İlaçlama firmamız, alanında uzman ekipleri ve güvenilir ilaçları ile birlikte insan sağlığı üzerinde herhangi bir tehlike durumu oluşturmadan yaşam alanlarınızda meydana gelen haşere, böcek ve fare problemlerini kalıcı olarak ortadan kaldırmaktadır. Hizmetlerimiz, İstanbul başta olmak üzere Kocaeli ve İzmir'in tüm ilçe ve semtlerinde 7/24 sağlanmaktadır.

Güvenilir Böcek İlaçlama Yöntemleri

Ev, iş yeri, okul, hastane, fabrika, otel, cafe ve restoran gibi gün içerisinde oldukça yoğun bir sayıda insan trafiğine maruz kalan yaşam alanları, böcek ve haşerelerin beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için oldukça elverişli ortamlardır. Bu ortamların, zararlı canlılar tarafından istila edilmeleri durumunda insan sağlığı büyük oranda tehlike altında kalmaktadır. Hamam böceği, kalorifer böceği, pire ilaçlama, kene, bit, karınca, örümcek, tahtakurusu, tahta kurdu, fare, gümüş böceği, akrep, kertenkele vb. canlılar, yaşam alanlarımızda sıklıkla görebileceğimiz canlılardır. Bu canlıların bazıları etrafa yaymış oldukları bakteri ve mikroplarla, bazıları ise bünyelerinden salgılamış oldukları zehirlerle insan sağlığını doğrudan olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle güvenilir böcek ilaçlama firmalarının sağlayacak olduğu hizmetler ile ortadan kaldırılmaları gerekmektedir.

Tez İlaçlama firması olarak, alanında uzman ekiplerimiz ile birlikte geliştirmiş olduğumuz etkili ve güvenilir ilaçlama yöntemlerimiz ile evlerinizde ya da iş yerlerinizde meydana gelen tüm zararlı canlı problemlerini ortadan kaldırmaktayız. Sıvı ilaçlama, jel ilaçlama ve fare istasyonları ile sağlamı olduğumuz ilaçlama yöntemleri, zararlı canlıların ortadan kaldırılması için sıklıkla tercih etmekte olduğumuz yöntemlerdir. Geni ya da dar alanlarda meydana gelen tüm haşere ve kemirgen problemlerinde uygulamakta olduğumuz sıvı ilaçlama yöntemleri, insan sağlığını olumsuz bir etki altında bırakmadan kısa sürede dezenfeksiyonu sağlamaktadır. Jel ilaçlama ise daha çok böcek ve örümcek türleri için tercih etmekte olduğumuz doğal ilaçlama yöntemleridir. Fare istasyonları da adından anlaşılacağı üzere fare problemlerinin çözümünde oldukça etkili bir imha yöntemidir.

Uygulamaya almış olduğumuz tüm ilaçlama yöntemleri, insan sağlığını ve yaşam alanlarınızı güven altına alan, etkili yöntemlerdir. Tez İlaçlama olarak, İstanbul, Kocaeli ve İzmir genelinde profesyonel ve güvenilir böcek ilaçlama hizmetleri sağlamaktayız. Etkili hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz 7/24 iletişime geçebilirsiniz.

Böcek İlaçlama Fiyatları

Böcek ilaçlama fiyatları, ilaçlama işlemi uygulanan alanların kapalı ya da açık alan olmasına, kullanılan ilaç miktarına, mekanın metrekare cinsinden genişliğine ve tekrarlanan işlem sayısına dikkat edilerek firmamız tarafından belirlenmektedir. Sizler de etkili, güvenilir ve ekonomik ilaçlama hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz, Tez İlaçlama firmamızın iletişim numaralarından bizlere ulaşabilir, 7/24 randevu talebinde bulunabilirsiniz.