TFF 2'nci Lig'de mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor son dönemlerde yaşadığı maddi manevi krizlere rağmen Bölgesel Amatör Lig'den 2'nci Lig'e kadar yükseldi, son 4 yıldır ise 2'nci Lig'den 1'nci Lig'e yükselmenin peşinde.

SON 1 AYDIR GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYORDU

Zonguldakspor'un yaşadığı maddi sıkıntıların ardından yaklaşık 1 ay önce Dubai'de iş hayatını sürdüren Devrekli 42 yaşındaki işadamı Süleyman Taşçı Zonguldakspor'u devralma girişimlerinde bulundu. 3 kez Zonguldakspor yönetimi ile 2 kez Zonguldak Belediye Başkanı ile 1 kez de Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile bir araya geldiğini açıklayan Süleyman Taşçı Zonguldakspor yönetimi ile de görüşmelerin olumlu gittiğini bizzat kendisi açıklamıştı.

Ancak bu süre içinde Zonguldakspor yönetiminden her hangi bir açıklama yapılmamıştı.

İLK RESMİ AÇIKLAMA HACI DEMİR'DEN GELDİ
Zonguldakspor'un Bölgesel Amatör Lig'den 2'nci Lig'e çıkmasında başrol oynayan isimlerden birisi olan Genel Kaptan Hacı Demir sosyal medya hesabından Zonguldakspor'un devri konusunda resmi açıklama yaptı.

"ZONGULDAKSPOR SATILMADI, SATILMAYACAK"

Zonguldakspor Genel Kaptanı Hacı Demir'in sosyal medya hesabından yaptığı resmi açıklama aynen şöyle: "Zonguldak spor satılmadı satılmayacak. Bizler külüp yöneticileri olarak Zonguldak halkı adına Zonguldakspor'u temsil ediyoruz Zonguldakspor adına başkaları karar veremez. Bir kez daha tekrar ediyoruz Duyduk duymadık demeyin Zonguldakspor satılmadı, satılmayacak"

SÜLEYMAN TAŞÇI "HER ŞEY OLUMLU GİDİYOR" DEMİŞTİ
Zonguldakspor'a talip olan Süleyman Taşçı ise 3 gün önce yaptığı açıklamasında "Zonguldakspor yönetimi, Belediye Başkanı ve Vali ile görüşme yaptık. Her şey olumlu gidiyor" demişti.

resmi-aciklama-geldi-gorusmeler-olumlu-gidiyor
Resmi açıklama geldi: "Görüşmeler olumlu gidiyor"
dubailinin-b-plani-devrek-belediyespor-mu
Dubailinin B Planı Devrek Belediyespor mu?
is-ciddi-bomba-aciklamalar-yapti
İş ciddi! Bomba açıklamalar yaptı
zonguldakspor-icin-geri-sayim-basladi-heyecan-dorukta
Zonguldakspor için geri sayım başladı, heyecan dorukta!