TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve sezonu 36 puanla 10'uncu sırada tamamlayan Zonguldakspor'u almak isteyen işadamı Süleyman Taşçı iş hayatını Dubai'de sürdürüyor. Aynı zamanda Dubai İş Konseyi Başkanı da olan Taşçı Zonguldakspor'u alma niyetini açık ve net bir ifade ile açıklamış ve gündem olmuştu. İlk olarak 20 gün önce Zonguldakspor yönetimi ile görüşen Süleyman Taşçı Zonguldak'a bir kez daha gelerek Salı ve Çarşamba günü Zonguldakspor yönetimi ile masaya oturmuştu. Taşçı açıklamasında "Anlaşma sağlanması halinde Zonguldakspor'u Süper Lige çıkarma niyetimiz var. Zonguldakspor olursa 5 yıllık, bir diğer takım olursa 7-10 yıllık planlarımız var" ifadeleri kullandı.

Görüşmelerin olumlu geçtiğini açıklayan Taşçı, aksi durum çıkması halinde B planı olduğunu Zonguldak'tan başka bir takım alacağı mesajını vermişti.

B PLANI AİLESİNİN YAŞADIĞI DEVREK BELEDİYESPOR MU?

Aslen Devrekli olan ve ailesi halen Devrek'te yaşayan Süleyman Taşçı Zonguldakspor yönetimi ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile görüşmesinin ardından Devrek'e giderek Devrek ve Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Çetin Bozkurt'u makamında ziyaret etti.

Bu ziyaret ise "Süleyman Taşçı'nın B Planı Devrek Belediyespor mu?" sorularını akıllara getirdi.

ZİYARET İLE İLGİLİ DEVREK BELEDİYESİ AÇIKLAMA YAPTI

Ziyaret hakkında şu açıklama yapıldı: "Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt, Süleyman Taşcı'yı makamında ağırladı.Geçtiğimiz günlerde Zonguldakspor'u satın alma adına yetkililerle bir araya gelerek görüşmelerde bulunan Dubai'de iş hayatını sürdüren, Dubai İş Konseyi Başkanı İşadamı Devrekli hemşehrimiz Süleyman Taşçı'yı Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt makamında ağırladı.
Başkan Bozkurt, İşadamı Süleyman Taşcı ile görüşmelerinde Devrek Belediyespor ve günümüz futbolu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Sohbetle devam eden görüşmelerin ardından Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt, misafirlerine Devrek'imizin simgesi bastonları hediye etti."