TFF 2'nci Lig'deki temsilcimiz Zonguldakspor'u devralmak isteyen Devrekli, Dubai'de iş hayatını sürdüren 42 yaşındaki Süleyman Taşçı üçüncü kez Zonguldak'a geldi. Daha önce iki kez Zonguldakspor yönetimi ile görüşen Taşçı, iki kez de Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile görüşerek istişarede bulunmuştu. Zonguldakspor yönetimi ile ikinci kez görüşmesinde olumlu mesajlar alan Taşçı, son geldiğinde Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti. Zonguldakspor ile ilgi Vali Tutulmaz ile fikir alışverişi yapan Taşçı, Belediye Başkanı Selim Alan ve Zonguldakspor yönetiminden sonra Vali'den de olumlu mesajlar alarak tekrar İstanbul'da döndü.

TAŞÇI; "VALİ BEY İLE İSTİŞAREDE YAPTIK"

Zonguldak'a gelme sebebimiz Zonguldakspor ile ilgiliydi. Vali Beyi makamında ziyaret ederek kendisiyle istişare yaptık. Kendisiyle olduğumuz konumu ve durumun değerlendirmesini yaptık. Zonguldak Belediye Başkanımız ile de 2 kez görüştük. Bu görüşmelerin akabinde Zonguldakpor ile ilgili karar verecek mercideki Hacı Demir ile bir araya geldik ve güzel bir zemin ve diyalog seviyesine geldiğimizi sanıyorum. İnşallah ileriki günlerde netlik kazanıp durum değerlendirmesi ile sonuca varacağız" dedi.

TAŞÇI: "DAHA YENİ ŞEFFAF BİR DURUM GERÇEKLEŞİYOR"

Kulübün devri konusunda evrak detayları görüştükleri mesajını veren Süleyman Taşçı şöyle devam etti: "Geldiğimiz noktada elimizdeki verilerin bazı noktada eksiklikleri söz konusuydu. Daha yeni yeni şeffaf bir durum gerçekleşiyor. Verilerin üzerine şu an analiz yapma şansı söz konusu. Birkaç gün içinde inşallah net bir yol haritası belirleyip kamuoyu ile paylaşacağız"