AK Parti Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Doktor Abdullah Sapmaz, gece-gündüz çalışıyor. Ama devirdiği çamlar da giderek artıyor.

Yazsak olmuyor, yazmasak olmuyor. Günlerdir Çatalağzı’ndan telefon alıyoruz. Doktor Abdullah Sapmaz, özellikle akşam saatlerinde ev gezmelerine başlıyor.

Geç saatlere kadar da bu çalışmalarını sürdürüyor.

Hiç sorun yok. Sorun, Abdullah Hoca’nın girdiği evlerde fotoğraf çekip, bu fotoğrafları sosyal paylaşım sitesinde yayınlamasıyla başlıyor.

Doktor olduğu için kimse yüzüne bir şey söyleyemiyor. Ama artık yeter.

Ayıp oluyor Hocam! Sen hiçbir yere eşini götürmüyorsun. Ama milletin anasının, bacısının, karısının resmini yayınlıyorsun. İnsanlar şikâyetçi… Bir de gittiğin yere elin boş gitmesene Hocam. Yiyip, içip gidiyorsun, elini cebine hiç atmıyorsun. Diğer aday adaylarına bile yemek söyletiyorsun. Nereye kadar gidecek bu böyle?

Hamdi Ayan hiç beklemesin…

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, “Zonguldak Belediye Başkanlığı seçimlerini kaybedersek, İl Başkanlığımı gözden geçiririm” demiş. Ayan’a bir arkadaşı, bir dostu olarak diyorum ki:

Bu açıklamayı yaparken çok düşündün mü? MHP’nin Zonguldak Belediye Başkanlığı seçimini kazanacağını düşünecek kadar öngörüsüz bir siyasetçi misin? Elinde seçimi kazanacağına dair bir anket var mı? Niye böyle erken konuştun? Eğer, seçimden sonra istifa edeceksen, şimdiden istifa et. Hiç olmazsa yeni başkan, bir seçim süreci yaşamış olur.

Ne demişler… Dost acı söyler…

Maden mühendisleri yaşadı!

Zonguldak’taki maden mühendisleriyle ilgili en önemli tartışma, ocağa inmedikleri halde ocak yevmiyesi almalarıdır. “4 Aralık Dünya Madenciler Günü” etkinlikleri nedeniyle Valilik önüne temsili galeriler yapılıyor. Yani, yeraltında ne varsa, yerüstüne yapılıyor. Diyeceksiniz ki: “Bu olayın maden mühendisleriyle ne ilgisi var?”

Olmaz olur mu sevgili okurlar. Şimdi sevgili maden mühendislerimiz; önce Valilik önündeki ocağa girerler, ondan sonra lokale giderler. Böylece ocağı girip, ocak yevmiyesini hak etmiş olurlar. Fena mı?

Kilimli’yi anladık da…

İşadamı Erdoğan Demir’in Kilimli seçimlerine müdahale etme nedenini anlıyoruz.

Orada önemli yatırımları var. Kilimli Belediyesi’nden arsalar aldı, karşılığında pazaryeri yaptı. Şimdi elindeki arsalara binalar dikti. Aslankılıç gelirse, bu işlerin ne kadar zor olacağını bilmek için çok zeki olmaya gerek yok. Bunu anlıyoruz. Yani Erdoğan Demir’in Kilimli’ye karışmasına anlıyoruz. Peki, Kozlu’ya niye karışıyor? Mesele nedir? Ali Bektaş mı? Kozlu Sahil Projesi mi? Nedir mesele?

AK Parti’de son hafta…

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı’nı Ali Bektaş olarak açıkladı.

Şimdi sırada ilçeler var.

Bu hafta yoğun bir mesai harcanacak ve ilçe başkan adayları belli olarak.

Aslında çalışmalar son aşamaya geldi. Ereğli, Alaplı ve Kozlu’da son rötuşlar çekiliyor.

Ankara’da yapılacak son toplantının ardından isimler açıklanacak.

Bu haftayı geçse bile önümüzdeki haftayı geçmez.

Bekliyoruz