Zonguldak'ta iki gündür CHP'li belediyeleri ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Torun'un basın toplantısında Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, İl Başkanı Murat Pulat, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, belde belediye başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı ve MYK Üyesi Merve Kır ve partililer katıldı.

CHP'li belediyelerin vatandaşları Gıda ve çeşitli yardımlar yaptığını belirten Torun "Ekonomik krizle ilgili belediyelerimiz yoğun bir çalışma içerisine girdi. 3 Kasım 2021'den itibaren bugüne kadar 4milyon 430 bin aileye çeşitli alanlarda yardım yapıldı. Yardımların miktarı 4 milyar liraya yakın para civarında. Zam yapmak onlara destek olmak bize nasip oldu. Artık artan fiyatlar vatandaşlarımızı sıkını içerisinde bırakıyor" dedi.

Zonguldak'ın iki çalışkan milletvekili olduğunu belirten Seyit Torun "Zonguldak için gerçekten ben çok mutluyum. Zonguldak'ın iki milletvekili var, çok çalışkanlar. Türkiye'de sorunları vatandaşlarımızın çeşitli alanlardaki sorunlarını gündeme getiriyorlar ve çözüm yollarını aktarıyorlar. Biz bazen onların hızına yetişemiyoruz. Sosyal medyalardan bile takip etmekte zorlanıyoruz. Ve inanıyorum ki iktidar olduğumuzda da onların da hizmetleri çok çok daha büyüyerek devam edecek. Zonguldak emekçi kentiydi ama işsizlik her geçen gün artıyor. Bacalı sanayi değil bundan sonra Zonguldak'ımızda bacasız sanayiyi de görmek istiyoruz" diye konuştu.

2019 yerel seçimlerinde kaybedilen Zonguldak ve Kilimli Belediyelerini önümüzdeki seçimlerde yeniden kazanacaklarını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun şöyle konuştu:
"Kaybettiğimiz belediyeleri mercek altına aldık. Yüzde 5 yüzde on ile kazandığımız belediyeleri, şu anda görevde olduğumuz belediyelerimizi de mercek altına aldık. Saha çalışmalarımız devam ediyor, yeni bir model uygulayacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Çözümlerimizi anlatacağız ve mutlaka kaybettiğimiz belediyeleri fazlasıyla geri alacağız. Mevcut belediyelerimizi de koruyarak onların da hizmetlerini büyüteceğiz."