Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda muhtarlara yönelik yaptığı konuşmada "Bir çocuk, bir yaşlı, bir yolcu, bir vatandaşımız yatağına aç girerse bu sizin, bizim, hepimizin büyük sorumluluğundadır" dedi. 

TRT ekibinden Rektör İsmail Hakkı Özölçer'e ziyaret TRT ekibinden Rektör İsmail Hakkı Özölçer'e ziyaret

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 3294 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Teşvik Kanunun 7'nci maddesi gereğince Vakıf Mütevelli Heyetinde aktif görev alacak Merkez mahalle ve köy muhtarlarından üye seçimi amacıyla yapılan toplantının açılış konuşmasını yaptı. 

Vali Hacıbektaşoğlu, muhtarlarla yaptığı toplantıda şunları söyledi: 

"Öncellikle 31 Mart Yerel Seçimlerinde milletimize hizmet etmek üzere, milletimiz tarafından seçilen muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Sizler milletimizin teveccüh ederek seçtiği temsilciler olarak vatandaşlarımızın ihtiyaç, talep ve beklentilerini bizlere iletmek gibi önemli bir görev icra ediyorsunuz, vatandaşlarımız ile devlet arasındaki köprüsünüz. Bir çocuk, bir yaşlı, bir yolcu, bir vatandaşımız yatağına aç girerse bu sizin, bizim, hepimizin büyük sorumluluğundadır. Bu bilinçle görevinizi yürütmenizi özellikle istirham ediyorum."

Kaynak: Haber Merkezi