Çocuk Haberleri

çocuk haberleri ve güncel çocuk gelişmeleri, çocuk ile ilgili tüm video, çocuk fotoğrafları ve çocuk haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu Merkez Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Kocaeli

Darıca Belediyesi tarafından çocuklarda trafik kültürü ve bilincini aşılamak için inşa edilen ’Trafik Eğitim Parkı’nda’ uygulamalı dersler devam ediyor.

Kocaeli

Kocaeli’in Gölcük ilçesinde yokuş yukarı çıkan kamyonet devrilirken, aracın kasasında bulunan çocuklar yaralandı.

Kocaeli

Darıca Belediyesi, yaz aylarına hazırlık kapsamında çocukların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda vakit geçirebilmeleri için ilçe genelindeki tüm parklarda...

Kastamonu

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde 12 yaşındaki çocuk, balkondan düşmesi sonucu ağır yaralandı.

Kocaeli

Kocaeli’nin Derince ilçesinde dedesinin evinde tadilat işlerine yardım ederken üzerine duvar yıkılan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Kdz Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinden çok sayıda ilaç içen çocuk hastanelik oldu. Küçük çocuk yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma kaldırıldı.

Çaycuma

Çaycuma’da çocukların eğitim süreçlerinin güvenliğine ilişkin koruyucu ve önleyici hizmet ve tedbirlerin artırılmasına yönelik iş birliği protokolü toplantısı yapıldı.

Kocaeli

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ara tatil çocuk şenliğinde minikler doyasıya eğlendi.

Kocaeli

İzmit Belediyesi, yarıyıl tatilinde yüzme bilmeyen 7-12 yaş arası 305 sporcuya eğitim verdi. Minik sporcular aldıkları eğitim sonrası sertifikalarına kavuştu.