Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, döneminde yapılan çeşme, Devrek Kemerler Aile Sağlık Merkezi, Recep Tayyip Erdoğan Sokağı ve Polat Türkmen Caminin açılışları gerçekleştirildi.

Açılış programlarına Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Devrek İlçe Kaymakamı Ümit Altay, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Jandarma Komutanı Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Devrek İlçe Başkanı Murat Durdubaş, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, kadın kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Belediye Başkanı Satılmış Gebeş "Belediye başkanlığı görevimde 18 yılı geri de bıraktım bu dönemde değerli milletvekillerim ve sayın valililerimizin kamu kurum ve kuruluş temsilcilerimizin destekleriyle Çaydeğirmeni'nde bir çok projeyi hayata geçirdik fakat hiç açılış yapmadık benim hayalimdi böyle bir proje, suları depolarımıza akıttık atalarımız çeşmeler, külliyeler bırakmış hayalim içme suyu temin edebilecek bir Çeşme suyu yapmak hayalimdi Allah razı olsun sebep olanlarından çevre bakanımız Murat Kuruma teşekkür ediyorum ekonomik olarak destek oldu bize, 10km zirveden Akça su ormanlarından suyu buraya kadar getirdik. Buraya hiç gelmemiş insanlar Çeşme sayesinde buralara gelip geziyorlar. Her geçen gün gelen sayısı daha da artıyor" dedi.
Kurdele kesiminin ardından Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz "Hayırlı uğurlu olsun atalarımızın geleneklerini buraya yansıttığı için başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.