AK Parti'nin 3 milletvekiline sesleniyorum: Kamil Altun ile konuşun AK Parti'nin 3 milletvekiline sesleniyorum: Kamil Altun ile konuşun

Parti olarak Zonguldak ve ülke genelinde güzel sonuçlar aldıklarını belirten CHP'li Devrim Dural, yaşanan kavgalarla ilgili "Bu düşüncelerin, bu hizmet aşkımızın önüne hiçbir şeyin geçmesine müsaade etmeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarım" dedi. 

Devrim Dural'ın açıklaması şöyle: "Seçim sonuçları bizim için çok değerli. Başarılı bir sonuç aldık biliyorsunuz. Hem Türkiye'de birinci parti çıktık hem Zonguldak'ta birinci parti çıktık. Dolayısıyla bu bizim için çok değerli ve önemli. Ve bizim toplumumuz halkımız bize bir tüketici kredisi değil yatırım kredisi verdi. Biz de yerel yönetimler aracılığıyla bu yatırım kredisini en iyi şekilde değerlendirip 2028'e yürüyeceğimiz bir süreci oluşturuyoruz. Burada belediyelerimiz ile temel belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik imkanlarını da halkımıza tanıtacaklar. Ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in de söylediği gibi ayağı garanti paslarla güzel belediyecilik hizmetleri, kamucu, sosyal ve faydacı kamunun, halkın rahatlıkla yararlanabileceği, kendi refah ve gelir seviyesini arttırabileceği hizmetleri toplumumuzun eee hizmetine sunmak en büyük hedefimiz. Belediyelerimizde de biliyorsunuz birçok taahhütte bulunduk. Bu taahhütlerin de takip edilmesi, yerine getirilmesi için biz de örgütler olarak el birliğiyle bir arada kalarak bütün gücümüzü birleştirerek belediyelerimize yerel yönetimlere destekte bulunmak istiyoruz. Ve dün yapmış olduğumuz belediye başkanları toplantısıyla beraber de 12 tane belediyemizle, belediye başkanımızla Zonguldak'ta bir toplantı gerçekleştirdik. Ve bu toplantıda çok önemli kararlar aldık. Bu da her ay bir belediye başkanımızın misafirliğinde bu belediyemizin yapacağı sosyal belediyecilik anlamındaki faaliyetleri birleşerek konuşacağız. Kendi aramızda tartışacağız neler yapabiliriz? Toplumumuza nasıl faydalı olabiliriz? Bunun çabası içinde olacağız. Dolayısıyla bu düşüncelerin, bu hizmet aşkımızın önüne hiçbir şeyin geçmesine müsaade etmeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarım." 

Muhabir: Öznur Güneş