Hem sizin hem yatak odanızın görüntüsüne zenginlik katacak birbirinden güzel yatak örtüsü modelleri battaniye.com.tr de sizleri bekliyor.
Bu örtüler arasından kendi zevkinize hitap eden ürünü tercih ederek yatak odanızın tasarımını mükemmel hale getirebilirsiniz. Her yatak odasına uygun yatak örtüsü modellerinde birçok renk seçeneği de mevcut. Düz ve desenli çeşitleri olan modellerin yanı sıra canlı renklerden oluşan yatak örtüsü modelleri ve ayrıca sade renklerin farklı tasarımlarla oluşan çeşitleri de bulunmaktadır. Tek kişilik veya çift kişilik olarak üretilen ürünler zengin renk çeşitliliği ile göz dolduruyor. Rengarenk yatak örtüsü alternatifleri odanıza neşe katarken, her mevsim baharı yaşamak isteyenler için çiçekli yatak örtüsü modelleri de vazgeçilmez oluyor. Klasik tarzı benimseyenler için sade tasarımlar tercih edilirken, retro tarzından vazgeçemeyenler için geometrik şekilli ürünler yatak odalarına taşınıyor.

Pamuklu, polyester, saten, elyaf, kapitone gibi farklı materyallerden yapılmış olan yatak örtüleri arasından dilediğiniz bir seçim yapabilirsiniz. Yatak örtüsü seçerken insan sağlığını olumsuz yönde etkilemeyecek, birinci sınıf pamuklu kumaşlardan üretilmiş olmasına dikkat etmek en önemli detaydır. Kimyasal maddelerden üretilmemiş olması, gece boyunca rahat bir uyku uyumanızı sağlar. Güvenle satın alabileceğiniz bu sitede sunulan yatak örtüleri ile uykunuzda çok huzurlu olabilirsiniz. Kolay temizlenebilir ve yıkanabilir olması ile de dikkat çeken bu ürünler ile perde ve halınıza keyifli ambiyans oluşturabilir, ilgi çekici uyum yakalayabilirsiniz. Setler şeklinde sunulan yatak örtüsü modelleri, yatak örtüsü, nevresim takımı, yastık takımı çarşaflar ile birlikte sitede beğeninize sunuluyor.

Siz de odanızda yatak örtüsü modelleri ile estetik bir görüntü elde etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. www.battaniye.com.tr adresinde sunulan Merinos marka yatak örtülerini, avantajları kaçırmadan tek tıkla dilediğiniz anda hemen satın alabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi