Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nun Ramazan Bayramı mesajı şöyle; 

Denetimler sıklaştı: Okul çevrelerine ağırlık verildi Denetimler sıklaştı: Okul çevrelerine ağırlık verildi

"Birlikte iftar sofralarını paylaştığımız, kıymetli büyüklerimizi ve dostlarımızı ziyaretettiğimiz, maneviyatı en üst seviyede hissedilen, duaların kabul olduğuna inandığımızRamazan ayını geride bırakırken şimdi birlikte bu kutlu ayın getirdiği huzur vebereketi, Ramazan Bayramı'nı coşkuyla kutlamanın heyecanı içindeyiz.

Ramazan ayı sadece oruçla sınırlı kalmayan; sabır, merhamet, hoşgörü ve paylaşım gibi değerleri hissettiren önemli bir zaman dilimidir. Birbirimize karşı anlayışlı vehoşgörülü olmak, farklılıklarımızı zenginlik olarak görmek, kardeşlik duygularımızıgüçlendirmek; Ramazan'ın öğretilerinden sadece birkaçıdır.

Ramazan Bayramı, bu manevi yolculuğun doruğa çıktığı, komşular arasındakidayanışmanın arttığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği, toplumun bir araya gelerek birlikve beraberlik duygularını pekiştirdiği, sevgi ve paylaşımın en yoğun hissedildiğizamanlardan biridir.

Bayram sevincini aileleri ve sevdikleri ile paylaşmak için tatil boyunca seyahat edecekolan tüm vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşması için trafik kurallarına titizlikleuymalarını istirham ediyor, daha dikkatli davranmalarını içtenlikle temenni ediyorum.Vatandaşlarımızın bayramı huzur ve esenlik içinde geçirmeleri için gerekli önlemleralınmıştır. Bayram süresince özveriyle görevi başında olan başta güvenlik, sağlık,zabıta ve itfaiye personeli olmak üzere bütün mesai arkadaşlarımıza teşekkürediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize ve tüminsanlığa barış ve huzur getirmesi temenni ediyor; kahraman gazilerimiz ve azizşehitlerimizin aileleri başta olmak üzere tüm Zonguldaklı hemşehrilerimin bayramını eniçten duygularımla kutluyor; sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kaynak: Haber Merkezi