Zonguldak Valiliği ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın düzenlediği halk gününe katılan Ali Bektaş, Vali Mustafa Tutulmaz'dan yardım talebinde bulundu.
Ali Bektaş'ın mağduriyetini dinleyen Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Zonguldak Belediyesininden ve AFAD il Müdürlüğünden konuyla ilgilenmesini istedi.

Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından ayda iki kez düzenlenen halk günü toplantısının Temmuz ayı son toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz Başkanlığında gerçekleştirildi. Halk günü toplantısına ilk olarak Zonguldak'ın Mithatpaşa mahallesi 706 Sokak'ta İkamet eden Ali Bektaş isimli vatandaş katıldı.

Ali Bektaş, Kış mevsiminde yağan yağmurlar nedeniyle evinin istinat duvarının çöktüğünü ve zor durumda olduğunu ifade ederek Zonguldak Valisi Mustafa tutulmaz'dan yardım talebinde bulundu. Vali Mustafa Tutulmaz, Ali Bektaş'ın yardım talebini Zonguldak Belediyesine ve İl AFAD Müdürlüğüne yönlendirdi.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz; bir vatandaş ile görüştükten sonra Halk günü toplantısını basına kapalı devam edeceğini ifade ederek basın mensuplarını dışarı çıkarttı.
Zonguldak Valilik toplantı salonda yapılan halk günü toplantısına Vali yardımcısı Turgut Subaşı, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Yusuf Deniz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güray Karayılmaz, Zonguldak İŞKUR İl Müdür Vekili Hakkı Alkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcısı Ali Osman, AFAD İl Müdür Vekili Yusuf Yıldırımhan ve Başkent Elektrik sorumlusu Erdi Durak katıldı.
Halk günü toplantısında Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile 12 vatandaş görüştü.