Toptan bijuteri denilince eski Eminönü toptan bijuteri mağazaları akla gelir. Bunlardan bir tanesi olan Cihan Bijuteri, hem toptan hem de online bijuteri alışverişi yapmanızı sağlar. Dünya çapında en yaygın kullanılan takı figürlerini müşterilerinize kolayca sunabilirsiniz. Zarif ve sade tasarımların ön plana çıktığı toptan bijuteri sektöründe, mağazanızda müşterilerinizin üzerinde severek taşıyacağı eşsiz parçalara yer açabilirsiniz.

Zamansız Takı Seçenekleri ile Her Dönem Şık Olabilirsiniz!

Her zaman şık ve bakımına dikkat eden kişiler için bijuteri alışverişi olmazsa olmazlardan biridir. Zarafetiyle ön planda olmak ancak takıya servet ödemek istemeyen herkesin kullanmaktan keyif alacağı, göz alıcı modeller bir adreste... Cihan Bijuteri, online alışverişiyle mağazanızın stoğunu yorulmadan yenileyebilirsiniz. En süslü ama bir o kadar da sade sallantılı zirkon taşlı küpe modelleri, taşıyla göz kamaştıran zirkon kolye seçenekleri, parlaklığıyla dikkat çeken çelik bileklikler kapış kapış gitmeye aday... Altın değil ama altın gibi rağbet görüyor. Elmas değil ama sanki parlaklığıyla elması andırıyor. İşte bu şıklık ve lüks görüntü Cihan Bijuteri'nin bütün takı kategorilerinde yer alan önemli bir özelliğe dayanıyor. İnanılmaz parlak ve göz alan görünüm, toptan bijuteri ürünlerinin paslanmaz ve kararmaz özelliğinden geliyor. Son dönemin modası, zamansız ve herkesin kullanmaktan keyif alacağı figürlerin antialerjik yapıda olması, hassas cilde sahip kişilerin de hiçbir rahatsızlık hissetmeden takı kullanmasını kolaylaştırıyor.

Toptan Bijuteri Modellerine Damga Vuran Zirkonun Eşsiz Zarafeti

Toptan Bijuteri

Toptan bijuteri ürünlerinde doğal taştan yapılma zirkon takılar, cilde zarar vermediği gibi kullananlara dinginlik veren özelliğiyle çok tercih edilir. Kaliteli ve uzun ömürlü yapısıyla Cihan Bijuteri toptan kolye ve toptan küpe modellerinde zirkonu çoğunlukla tercih eder. Altın ve gümüş dışında özellikle bijuteri sektöründe yer alan zirkon taşı, takı modellerinde son derece zarif ve şık bir görünüm sağlar. Zarif zincir tasarımları, taşlı takı seçenekleri zirkon kategorisinin şık ve göz alıcı seçenekleri arasındadır.

Her Bijuteri Mağazasında Olması Gereken Joker Parçalar

Online alışverişi yaparken öncelikle doğru adreste olduğunuzdan emin olmalısınız. Cihan Bijuteri gibi yıllardır toptan takı ve bijuteri imalatı yapan firmalar, size sağlıklı ve uzun ömürlü takı alternatifleri sunar. Süsüne ve estetik görünüme düşkün olan kişiler için parmakta, bilekte, kulakta ve boyunda büyük bir zevkle taşıyacağınız seçkin parçalar bu adreste... Bazıları yoğun taşlı ve parlak görünümüyle dikkatleri yoğun şekilde üzerinizde toplamanızı sağlayacak. Bazıları ise daha ağır başlı ve sadeliğiyle severek kullanacağınız kolye, küpe, bileklik, yüzük gibi çeşitli takı seçeneklerinden oluşur. Eminönü toptan takı mağazası olarak hizmet veren firma, kaplama yöntemi olarak takılarda son teknoloji elektro ve 18 K kaplama tekniklerini tercih eder. Böylece paslanmaz, kararmaz ve antialerjik özellik kazanan takılar, uzun yıllar kullanılabilir özelliğe kavuşur. Sık sık ve farklı takı seçenekleriyle şıklığını gözler önüne sermek isteyen kişilere hitap edebilmek için mağazanıza son dönemde en yaygın kullanılan seçenekleri getirmelisiniz. Melek, yıldız, denizyıldızı, çoban yıldızı, çiçek, ağaç, yonca ve yılan figürleri genellikle bu seçenekler arasında ince işçilikle herkesin kullanmaktan keyif alacağı şekilde tasarlanır.

Cihan Bijuteri Toptan Kolye Modelleri

Toptan Kolye

Toptan kolye modelleri, günlük hayatta farklı kolye modelleriyle tarzını ortaya koymayı seven kişilere hitap eder. Mağazanızı zengin gösterecek kolye modellerinde son trendler, genellikle uzayıp kısalabilen, kolye ucunda değil her tarafında kullanılan taşlar şeklinde kendini gösterir. Tek kolye ucuyla tasarlanmış olan modellerde de zincir tasarımları kimisinde daha ince kimisinde zincir halkaları daha kalın şekildedir. Kalın ve ince zincir modelleri, çelik kolye seçenekleri, his taşı kolyeler, her biri farklı tarzlara özel tasarlanan nadide parçalardır. Salaş giyim tarzına sahip olan kişiler için his taşı kolyeler günlük keyifli bir kullanıma sahiptir.

Cihan Bijuteri Toptan Küpe Modelleri

Klasik top küpe ve sallantılı küpe modellerinin yanında toptan küpe alternatifleri artık bir paket içinde 5-6 farklı küpenin yer aldığı seçenekleri kapsar. Bu genellikle bir kulağında birden çok delik olan kişilerin tercih ettiği setlerden oluşur. Meyveli ve hayvanlı figürlerin yer aldığı küpe seçeneklerinin yanında yaratıcı işçiliğin yansıması olan farklı figürleri de görebilirsiniz. Mağazanıza modern toptan takı alternatiflerini satın alarak müşterilerinizin istediği özgün tarzları onlara sunabilirsiniz. Renkli ya da saydam taşlı küpelerin yanında, şekliyle farklı bir tarzı yansıtan taşsız küpe tasarımlarını da görebilirsiniz.

Zarif Tasarımıyla Dikkat Çeken Toptan Bileklik Modelleri

Farklı kalınlıkta zinciri ve birbirinden farklı tasarımlarıyla her bilekliğin yakıştığı bir bilek mutlaka vardır. Kalın veya ince yapıda bileklere göre ince ve kalın zincir modellerini Cihan Bijuteri bileklik kategorisinden rahatlıkla görebilirsiniz. 2000'den fazla seçenekle toptan bileklik modelleri rodyum, kombin, şans, İtalyan Zincir, kelepçe olmak üzere 5 ayrı kategoride yer alır. 3'lü lastikli kombin bileklikler, dışarıdan bakıldığında metal zincir görünümüne sahiptir. Parlak renkleriyle şık tasarımıyla göze hitap eder. Zarif zincir seçenekleri arasında yer alan İtalyan Zinciri kalın bir altın burma bileziği andırır şekilde tasarlanmıştır. Klasik zincir tasarımından uzak kalın bir kordon görünümüyle dikkat çeker. Genellikle bileği ince kişilerin kullanımına uygundur.

Daha çok fazla toptan bijuteri seçeneğini incelemeniz ve sipariş vermeniz için Cihan Bijuteri sizi bekliyor.