Geniş ürün portföyü ve büyük iş ortakları sayesinde uluslararası iş ağı ile başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Stellar defence alanında en donanımlı mühendislerle günümüz savunma ihtiyacına en iyi şekilde yanıt vermektedir. İşletme güvenliği, askeri ve savunma alanında en son kullanılan teknolojileri geliştirmektedir.

İnsansız ve uzaktan kumandalı ürünler de Stellar Defence envanterinde bulunmaktadır. Yaşam kayıplarını azaltmak, daha az riskle birçok işi başarmak için geliştirilen bu sistemler kullanım kolaylığı ve verimliliği nedeniyle oldukça popüler ürünler olmaktadır.

Stellar Defence Hava Savunma Sistemleri Yapıyor Mu?

Stellar Defence, hava savunma sistemleri yapmaktadır. Hava sahasında trafiğin az olması, yakıt maliyetlerinin düşük olması, kayıpların daha az ve nadir olması nedeniyle havacılık geleceğin en önemli yatırımı olmaktadır.

Hava savunması gelecek dünyasının en önemli savunma aracı olacaktır. Bu bilinçle başlattığımız yenilik ve değişim çalışmaları nedeniyle

  • hava savunma cihazları,
  • yer ekipmanları,
  • arama kurtarma,
  • takip,
  • havacılık ekipmanları,
  • havacılık yer ekipmanları,
  • sonar cihazları geliştirmektedir. Stellar defence kalite ve güvencesiyle üretilen bu ürünler dayanıklılıktan asla ödün vermemektedir.

Ülke savunma harcamaları incelendiğinde havacılık alanına daha çok yatırım yapıldığı görülmektedir. Özellikle savunma alanında ülkelerin ve firmaların ihtiyacına yönelik ürün tasarım ve geliştirilmesi için savunma sistemleri geliştiren özel firma ihtiyacı oluşmaktadır. Firmamız bu anlamda sektörün tüm ihtiyacını karşılayacak güç ve potansiyele sahiptir.

Akıllı Kamera Sistemleri

Stellar defence olarak geçmişten gelen tecrübe ve yeninin ihtiyacını bugünün aklıyla inşa ediyoruz. Geleneksel kamera sistemleri düşük hareket kabiliyeti, sınırlı gözetim alanı, düşük çözünürlüklü kayıt alma özelliği nedeniyle ihtiyacı karşılamamaktadır. Akıllı kamera sistemleri ise tüm bu ihtiyaçları karşılaması nedeniyle geliştirilmiştir.

En İyi Akıllı Kamera Sistemi

İnsanlar işletmeleri ve görev aldıkları kurumlarda güvenlik ihtiyacını karşılamak için en iyi akıllı kamera sistemini araştırmaktadır. Akıllı kamera sistemi her alanda kullanıma müsait oldukça geniş fırsatlar sunmaktadır. Stellar defence güvencesiyle üretilen akıllı kamera sistemleri alanda en sık tercih edilen güvenilir marka olmaktadır.

Termal Kamera Sistemleri

Termal kamera sistemleri gece görüş imkanı sunması, ısıya duyarlı olması nedeniyle savunma ve güvenlik anlamında büyük fark yaratmaktadır. Su altında net görüntü almayı sağlamaktadır. Buzulların altında olan etkileşimi, virüs tespiti de yapmaktadır. Isıya duyarlı olan termal kamera sistemleri en zor şartlarda bile en iyi hizmeti sağlamaktadır. Özellikle net görüntü almak ve 360 derece hareket kabiliyeti sayesinde her koşulda mükemmel performans göstermektedir.