Meteorolojinin son tahminlerine göre, Batı Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimlerde akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenmektedir. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi beklenmektedir. Zonguldak parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.

Hava sıcaklıklarının 4 ila 6 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin edilmektedir.

Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.

Ülkemizin iç ve batı bölgelerinde sıcaklıkların düşmesine bağlı olarak; sabah saatlerinde Ankara, Bolu, Çankırı ve Karabük çevrelerinde hafif, yarın ( 21.03.2024 ) Ankara, Bolu, Çankırı, Karabük, Kırıkkale ve Düzce’nin iç kesimlerinde hafif, yüksek kesimlerinde orta kuvvette zirai don hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerde bulunan çiftçiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Dolmuş ücretlerine zam geliyor: 20 TL olacak! Dolmuş ücretlerine zam geliyor: 20 TL olacak!

20 Mart Çarşamba hava durumu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak, iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmur ve sağanak, akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KARABÜK °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı

SİNOP °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

ZONGULDAK °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

Muhabir: Yeliz Alagöz