Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Çaycuma'nın her yaştan insanın spor yapabileceği bir kent haline gelmişken Çaycuma spor'un sahipsiz kalmasının çok acı bir durum olduğunu söyledi.
Kulübün genel kurul bile yapmaktan aciz olduğunu ifade eden Başkan Kantarcı: " Sahipsiz...Cami avlusuna terkedilmiş gibi...
Çaycuma'nın kurum ve kuruluşları, Çaycumaspor sevdalıları(?) nerede acaba?"dedi.
Kantarcı: "Sekiz yıldan bu yana, Çaycuma Belediyesi olarak yaptığımız sayısız eser yanında, bugünkü değeri 50 milyon lirayı aşan spor tesisleri kazandırdık. 12 ay açık olan yarı olimpik yüzme havuzunda halen 500'ün üzerinde çocuğumuz eğitim alıyor. Ada Spor Tesislerinde futbol, bale, yüzme, müzik, okçuluk, tenis dersleri alan, Fitnessi tam kapasite dolduran yüzlerce çocuğumuz, gencimiz ve hemşehrimiz var.
İnanın, büyük illerde bile böyle bir tablo yok.
Her yaştan insanımız spor olanaklarına sınırsız erişime sahip oldu. Yaya ve bisiklet yollarını saymaya bile gerek görmüyorum.
İyi de;
Spor içinde bambaşka bir yere sahip olan FUTBOL dalında ne durumdayız?
1947 yılında kurulan Çaycumaspor ne durumda?
Göreve gelirken, "biz altyapı yapalım, Çaycuma halkı kulüplerimize sahip çıksın ve onların cari harcamalarını karşılasın." dedik
Peki ne oldu?
Biz fazlası ile sözümüzü tuttuk.
Üzülerek söylüyorum, O büyük Çaycuma küçük, çok küçücük bir refleks gösterdi. Belediyemizin önemli desteğine rağmen sahipsiz kaldı. Yıllardır sınırlı ekonomisi ile bu takımı ayakta ve hayatta tutan Çaycuma, bugün koskoca Organize Sanayi Bölgesi olmasına rağmen maalesef sahipsiz.
Genel kurulunu bile yapmaktan aciz.
Sahipsiz...
Cami avlusuna terkedilmiş gibi...
Çaycuma'nın kurum ve kuruluşları, Çaycumaspor sevdalıları(?) nerede acaba?
Bu acı durum için,
Sizi bilmem, ben utanıyorum" dedi.