AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar’ın mitingine AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, belde belediye başkanları katıldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muamner Avcı ve Ahmet Çolakoğlu Devrek’e güzel yatırımlar yapıldığını söyleyerek Özcan Ulupınar’a destek istedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ise: “Özcan Ulupınar’ın sonun kadar yanındayız. Belediye bütçesi ile yapılacak olan işler sınırlıdır. Bakanlarımızla, Cumhurbaşkanımızla, milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla sonuna kadar yanındayız. Devrek’te iki tane belediyemiz var. Çağdeğirmeni Belediye başkanımız ile şöyle sırt sırta, omuz omuza versinler. Devrek’imizin geleceğini daha aydınlık hale getirsinler istiyoruz. BU yüzden sizden destek istiyoruz”dedi.

Başkan Adayı Özcan Ulupınar ise önce Belediyeyi sonra Devrek’i kurtaracaklarını söyledi. Ulupınar: “2002 yılından beri bütün seçimlerde Devrek sandıkları patlattı. Biz hizmeti ibadet olarak görüyoruz Bu makamın bir onuru var. Bana dediler ki “bunu kimse yıkamaz’. Bu arkadaş kendi kendini yıktı. Yerle yeksan oldu. Allah onun durumuna kimseyi düşürmesin. Allah hidayet nasip etsin, ıslah etsin. Merak ediyorum, yarın bu sokaklarda nasıl gezeceksin. Bir belediye başkanın ufku şehrin geleceğini belirler. Devrek son yıllarda  çok güç kaybetti. Biz eser, hizmet siyaseti yaptık. Son beş yılda Devrek’te ne yapıldı.

Son yıllarda Devrek Belediyesi’nin adı içki masalarında, adliye koridorlarında anıldı. Hizmetlerle değil, hep bunlarla anıldı.  Belediye başkanının gaflarından, potlarından sıkıldık. Bir seyir terası başka bir şey yok. 3-5 kişi belediyeyi adeta hortumladılar, belediyeyi borçlandırdılar. 200 milyon borç bizi bekliyor. Çok açgözlüler, çok cesurlar. Hukuktan korkmuyorlar. Devrek’ten korkmuyorlar. Mübarek Ramazan’da soruyoruz, ‘Allah’tan damı korkmuyorsun? Hesap vereceksin! Belediye binası depreme dayanıksız. Bizim yaptığımız terminalin çatı katında belediye başkan makam odası. Her yerde bir birim. Belediye dağılmış durumda. İkramiyeleri veremeyen, esnafa borcunu ödeyemeyen bir belediye. Uçurum kenarında batmış bir belediye devir alıyoruz. Saadet zinciri kurdular. Bunların partisi kazanmadı, Devrek kazanmadı. 3-5 kişi kazandı.

Yeni sanayi alanı kuruldu: İlk fabrikanın temeli atılacak Yeni sanayi alanı kuruldu: İlk fabrikanın temeli atılacak

Soruşturma üzerine soruşturma. Bir belediye başkanı içki masasında başka takımın taraftarına küfür etmez. Bir belediye başkanı restaurantda ailesi ile oturan sataşmaz. Bir belediye başkanı, kendi partisinin Çaycuma ilçe başkanı ile arbede yaşamaz. Bir belediye başkanı ‘İyi ki CHP’li belediye başkanınız var. Yoksa, şimdi camideydiniz’ demez, diyemez. Bu makamın onuruna şerefine layık olamadın, inşallah biz laik olacağız. Bu belediye başkanı bizim yüzümüzü öne eğdirdi, mahcup etti. Devrek’i ulusal basına defalarca gündem etti.”diye konuştu.

Devrek-3Devrek1-2434362893 10226608956304871 8920453282802782055 N

Muhabir: Yeliz Alagöz