Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın Ankara ziyareti sebebiyle, Belediye Başkanlığı'na Belediye Meclis Üyesi Yusuf Deniz vekalet ediyor.
Zonguldak Belediye Başkan Vekili Yusuf Deniz yaptığı açıklamada, ekiplerin sahada olduğunu ve çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi. Başkan Vekili Yusuf Deniz, kentte devam eden hizmetlerin takipçisi olduklarını belirterek şunları söyledi;
"Sayın Başkanımız şu anda Ankara'da bulunuyor. Başkanımız Ankara'da bakanlıkları ziyaret edecek. Zonguldak'ımız için projelerin devamı için gerekli çalışmalar yapmak üzere Ankara'ya gitti ve bizde vekaleten yerine bakıyoruz. Biz de Zonguldak'taki çalışmalarımızı rutin olarak devam ettiriyoruz. Buradaki hizmetlerin takipçisiyiz. Eksikleri gidermeye çalışıyoruz ve tüm ekiplerimiz şu an sahada. Fen işleri olsun, Park bahçeler olsun, altyapı su işleri olsun hepsi sahadalar. Birkaç yerde heyelanlarımız oldu yağmurdan dolayı oralarda da istinat duvarı çalışmalarını sürdürüyoruz. Park bahçelerde çalışmalarımız devam ediyor, ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor, altyapıda sorunu olan yerlerde kanalizasyon ekiplerimiz çalışmalarını sürdürür. Yani tüm ekiplerimiz tam anlamıyla sahada ve bir sıkıntımız yok Allah'a şükürler olsun."