ZOTEV 15'inci Olağan Genel Kurulu'nu yaptı: İşte yeni yönetim ZOTEV 15'inci Olağan Genel Kurulu'nu yaptı: İşte yeni yönetim

Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz, manevi zenginliklerle dolu bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayramı karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bizleri Ramazan Bayramı'na kavuşturan Yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun.
Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir. Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, ortak hedefimiz olmalıdır. Bu günleri fırsat bilerek aramızdaki sevgi, merhamet, kardeşlik ve hoşgörü duygularını güçlendirmemiz bayramı gerçek anlamda idrak etmemizi sağlayacaktır.
Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı bu mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, aziz milletimize baki selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.
Saffet Bozkurt 
AK Parti Zonguldak Milletvekili

Kaynak: Haber Merkezi