TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü 13.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Kırşehir Belediyespor'u konuk edecek. Çarşamba günü deplasmanda oynaması gereken Uşakspor maçı iptal olan Zonguldak Kömürspor sahada bulunan karın temizlenerek Pazar günü Kırşehir Belediyespor maçını oynamak istiyor. Aksi halde maç trafiği oldukça sıkışık hale gelecek.

HAFTA BOYUNCA SALON VE HALI SAHADA ÇALIŞTILAR
Kırmızı-lacivertli ekip Zonguldak'ta 5 gündür devam eden yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle spor salonunda ve halı sahada idman yapmak zorunda kaldı. İstediği gibi çalışma ortamı bulamayan Zonguldak Kömürspor zor şartlar altında tüm çalışmalarını tamamladı, Pazar günü maç saatini bekliyor.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ YOĞUN KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI YAPIYOR
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve ekibi Stat'ta kar temizleme çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kilimli, Zonguldak ve Kozlu Belediyesi ekipleri de çalışmalara destek veriyor.

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR'U DEPLASMANDA YENDİK

Zonguldak Kömürspor sezonun ilk 3 haftasını Teknik Direktör Cafer Aydın ile geçirmiş ve 3 maçta 3 yenilgi almıştı. Cafer Aydın'ın görevden alınmasının ardından takımın başına geçen Teknik Direktör Şenol Demir'in çıktığı ilk resmi maç olan Kırşehir Belediyespor maçını Şenol Demirli Zonguldak Kömürspor 2-0 kazanarak ilk puan ve ilk galibiyetini almıştı. Kırmızı-lacivertli ekip Pazar günü sahasında oynayacağı rövanş maçını rakibine vermek istemiyor. Sahaya temkinli çıkacak olan Zonguldak Kömürspor alacağı 3 puanla alt sıralardan kurtularak rahat nefes almak istiyor.