Bülent Ecevit Üniversitesi Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Bahar Şenlikleri etkinlikleri kapsamında etkinlikler düzenleniyor. Etkinlikler Farabi VIII. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı etkinliği ile birlikte başlıyor.

Bülent Ecevit Üniversitesi'nden etkinlikler hakkında yapılan açıklama şu şekilde: "16 Mayıs Pazartesi günü kampüsümüz iki etkinlikle haftaya merhaba diyor. Üniversitemizin bu yıl düzenleyeceği Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Bahar Şenlikleri, aynı gün Farabi VIII. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı etkinliği ile birlikte başlıyor.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Halk Oyunları Toplulukları farklı yörelere ait halkoyunlarını sergilenecek. Gerçekleştirilen gösterilerden sonra öğrencilerin müzik eşliğinde eğlenmeye devam etmesi planlanıyor.

Üç gün sürecek olan şenliklerde, halk oyunları gösterileri, konserler, çeşitli oyunlar, ödüllü film gösterilerinin yanı sıra, öğrenciler açmış oldukları stantlarda kendi bölümlerini tanıtma ve ürettikleri eşyaları sergileme imkanı bulacak. Zonguldak Bülent Ecevit ailesi bahar şenliğinde görüşmek üzere..."