Dr. Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış Corona Virüs salgını süreci boyunca insanların sağlığı ve güvenliği için büyük çaba ve gayret gösteren, kendi hayatlarını ikinci plana atan başta sağlık çalışan, polis, jandarma, zabıta, güvenlik görevlileri, basın mensupları ve Corona Virüs ile savaşan görevlilere teşekkür ederek görevlerinde başarı temennisinde bulundu.

Aşısını da olan Dr. Öğretim Üyesi Evren Atış sırası gelen herkesin aşı olması gerektiğini belirterek vatandaşlardan sağlık çalışanlarına yardımcı ve destek olmalarını istedi.

İşte Dr. Öğretim Üyesi Evren Atış'ın konu hakkındaki açıklamaları: "Salgın hastalığının ilk gününden bu zamana kadar 'Önce İnsan' duygusuyla, kendi yaşam konforlarından, canlarından fedakarlık yaparak insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı düşünürken olağanüstü gayret gösteren ve her birey ile ayrı ayrı ilgilenerek yaşatmak uğruna yaşayan, hastane koridorlarını evleri gibi benimsemiş, Gönülleri Yücelerden Yüce Olan başta Çaycuma Devlet Hastanesi'nde çalışan gönlü güzel sağlıkçılarımız olmak üzere, Ülkemizin her köşesinde, sonsuz sabır ve üstün gayretleri ile görev yapan tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. Ayrıca bu zorlu dönemde sağlıkçılarımız ile birlikte yüreklerini ortaya koyarak gece gündüz çalışan Polis, Asker, Zabıta, Özel Güvelik Görevlileri, Vefa Destek Ekipleri yansıra toplumu habersiz bırakmamak için zaman kavramı olmadan cefakarca çalışan Basın Mensuplarına sonsuz teşekkür ediyorum"