Zonguldak Belediyesi'nde su ücretlerine güncelleme yapılacak Zonguldak Belediyesi'nde su ücretlerine güncelleme yapılacak

Konkordato ile ilgili bir bilgisi olmadığını belirten Tahsin Erdem, daha önce projeden kaldırılan otoparkın projeye yeniden dahil edilmesi için mücadele vereceklerini söyledi.
Zonguldak'ta otoparksız bir hastane olduğunu ve fellik fellik otopark yeri arandığını ifade eden Erdem şunları söyledi:
"Zonguldak'ta bir Konya Ovası, bir Afyon Ovası olmadığını hepimiz biliyoruz. Arazi sıkıntımızın olduğunu biliyoruz. Daha önceden biliyorsunuz; hastane yapıp daha sonra fellik fellik otopark aradık. Aynı durumları yaşamamak bu bizim için bir tavsiye. Bunu rica edeceğiz. Eğer proje revize edilebiliyorsa mutlaka ve mutlaka altına otoparkın ilave edilmesini isteyeceğiz. Onun için muhataplarımız Ankara'da, görüşmelerimiz kabul görürse biz bunun için mutlaka görüşmeyi düşünüyoruz. Biz önerimizi yapacağız. Çünkü Zonguldak'ta geri dönülmez adımlar atıldığı zaman da ihanet biliyoruz. Yeryüzündeki proje hakkında hiçbir bizim önerimiz yok. Bizim için kabuldür. Ama yer altında otopark için bütün Zonguldak'ın tamamını ilgilendiren bir konu. Onun için biz fikrimizi söyleyeceğiz. Mutlaka yapılması kanaatindeyiz. Onun için ne yapmamız gerekiyorsa öneri anlamında da olsa bunu da kamuoyuyla paylaşacağız." 

Muhabir: Öznur Güneş