Devrek Fatih İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen ve Çınar Otel&[#]8217;de gerçekleştirilen &[#]8220;Kaynaşma Gecesi&[#]8217;nde okul için maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen kişi, kurum ve kuruluşlara gecenin anısına teşekkür plaketi verildi. Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Hayati Masalcı, &[#]8220;Gecemizin amacı, öğrenci velilerimizi bir araya getirerek hem tanışma hem de kaynaşmayı sağlayarak hoş bir gece geçirmek ve aynı zamanda da 2000 yılında Devrekli hayırsever örnek iş adamı Mahmut Salmanoğlu tarafından dört kat üzerine yaptırılan okulumuzun tamamına verdikleri maddi desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür plaketi verdik. Yine okulumuzda her türlü fedakarlığı esirgemeyerek maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Fatih İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Avukat Erdoğan Akçabelen ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimi arz ediyorum&[#]8221; dedi.
Fatih İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Erdoğan Akçabelen ise, &[#]8220;Düzenlenen geceye destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu gecenin önemi benim için çok önemli çünkü bu akşam eğitime destek için buradayız gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Dayanışma gecesinin sonunda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür plaketi verildi.
Editör: Pusula Gazetesi